35 λαμπερά στέκια για τις πιο γιορτινές μέρες του χρόνου

Mamba Gastro Pub: Η all day νέα άφιξη στη Νέα Σμύρνη

Άνοιξε πριν από λίγες μόνο ημέρες και υπόσχεται να κάνει τις μέρες και τις νύχτες μας πολύ πολύ ενδιαφέρουσες

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Mamba
Mamba
Mamba
  • 1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Το Mamba Gastro Pub είναι το νέο στέκι της Νέας Σμύρνης για brunch, φαγητό και cocktails

Η νέα άφιξη στην όμορφη πλατεία της Νέας Σμύρνης, άνοιξε τις πόρτες μόλις πριν από λίγες ημέρες και υπόσχεται να κάνει τις μέρες και τις νύχτες μας πολύ πολύ ενδιαφέρουσες. Το Mamba είναι all day bar και μας επιφυλάσσει εκπλήξεις για όλες τις ώρες της ημέρας.

Η μέρα εδώ ξεκινάει με υψηλής ποιότητας καφέ φτιαγμένο με μαεστρία από τα χέρια έμπειρων barista, ενώ καθημερινά από τις 10 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα σερβίρεται το brunch, το οποίο εάν κρίνουμε από τα πρώτα δείγματα, αναμένεται να γίνει σημείο αναφοράς όχι μόνο για τη Νέα Σμύρνη αλλά συνολικά για τα νότια προάστια.

Από τη μία το μεσημέρι και μετά τα ηνία αναλαμβάνει η κουζίνα του Mamba προσφέροντας πιάτα με έθνικ επιρροές και έμπνευση από τα εστιατόρια του ομίλου Tokyo Joe, κάτι που σημαίνει πως αναμφίβολα ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές εδώ θα είναι το ακαταμάχητο σούσι.

Δυνατό κομμάτι του Mamba και τα signature κοκτέιλ, που θα απολαύσεις με afro και house μουσικές που επιλέγουν γνωστοί εναλλασσόμενοι djs. Σημείωσε και τις ημερομηνίες 25 Δεκεμβρίου και 1η Ιανουαρίου για να μη χάσεις τα φοβερά πάρτι που θα ξεκινήσουν από νωρίς με τους Zooroo και guest τον dj Pappa ανήμερα των Χριστουγέννων.

Extra tip: Να γίνετε φίλοι στα social γιατί τα παιδιά του Mamba έχουν μεγάλα σχέδια και ετοιμάζουν συνέχεια πολλά και ωραία events!

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ