35 λαμπερά στέκια για τις πιο γιορτινές μέρες του χρόνου

Zαχαροπλαστείο Καγγέλης: Τα πιο γλυκά Χριστούγεννα που ονειρεύτηκες ποτέ

Συνοδεύει κάθε άλλη ξεχωριστή στιγµή της ζωή σας

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Zαχαροπλαστείο Καγγέλης
Zαχαροπλαστείο Καγγέλης
Zαχαροπλαστείο Καγγέλης
Zαχαροπλαστείο Καγγέλης

Στο Ζαχαροπλαστείο Καγγέλης θα βρεις γιορτινά γλυκά, ανεπανάληπτα σιροπιαστά και πολλές άλλες λιχουδιές

‘Εβαλε τα γιορτινά του, στολίστηκε και µοιάζει µε το δώρο που ζητούσαµε παιδιά από τον Άι Βασίλη: το µέρος µε τα πιο νόστιµα γλυκά! Αυτό είναι το Ζαχαροπλαστείο Καγγέλης, το οποίο από το 1982 µας καλοµαθαίνει µε τα ολόφρεσκα, λαχταριστά του γλυκά, όλα τους χειροποίητα, φτιαγµένα µε αγάπη και τις πιο αγνές πρώτες ύλες.

Τώρα, µάλιστα, που είναι µέρες Χριστουγέννων, τα παραδοσιακά έχουν την τιµητική τους. Ζουµερά µελοµακάρονα, φοβεροί κουραµπιέδες, µελωµένες δίπλες που θα σας µείνουν αξέχαστες, πεντανόστιµα πανετόνε, αφράτα τσουρέκια, αλλά και βασιλόπιτες για την πιο γλυκιά αρχή του νέου χρόνου.

Μαζί µε όλα αυτά τα γιορτινά και όλες οι γεύσεις για τις οποίες το Ζαχαροπλαστείο Καγγέλης έχει µια ξεχωριστή θέση στις καρδιές µας: Ανεπανάληπτα σιροπιαστά (κανταΐφι, µπακλαβάς, γαλακτοµπούρεκο και άλλα), γλυκά του κιλού σαν τις φλογέρες, τα φηµισµένα macaron, τους εργολάβους, µικρές λιχουδιές όπως τα σουδάκια, τα ταρτάκια, τα τρουφάκια, αλλά και πάστες, βουτήµατα, µπισκότα, τούρτες και ό,τι άλλο µπορείτε να φανταστείτε!

Όλα αυτά τα υπέροχα µπορείτε να τα έχετε και σε κάθε ξεχωριστή στιγµή της ζωή σας, σε βαπτίσεις, γάµους, γιορτές και γενέθλια, και σε κάθε είδους κοινωνική ή επαγγελµατική σας εκδήλωση.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ