35 λαμπερά στέκια για τις πιο γιορτινές μέρες του χρόνου

Tokyo Joe: Το sushi στα καλύτερά του!

Εκλεπτυσμένη παραδοσιακή ιαπωνική κουζίνα με περουβιανές και καντονέζικες επιρροές

62222-137653.jpg
A.V. Team
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Χριστίνα Παππά

Η Χριστίνα Παππά, ιδιοκτήτρια του Tokyo Joe μιλάει στην ATHENS VOICE για την επιτυχημένη ιστορία της δημοφιλούς αλυσίδας ιαπωνικής κουζίνας

Η φωτεινή neon ροζ μαρκίζα Tokyo Joe, ο μοντέρνος χώρος με τη minimal αισθητική και τα φυτά που τον πλαισιώνουν, όλα σε μεταφέρουν νοερά στην Ιαπωνία. Φαντάσου να δοκιμάσεις και τις γευστικές fusion γεύσεις του... Το Tokyo Joe είναι μια οικογενειακή και επιτυχημένη ιστορία. Πίσω από τα εστιατόρια βρίσκεται η Χριστίνα Παππά με τον γιο της, Δημήτρη Παππά. Συναντήσαμε την πρώτη και μάθαμε περισσότερα.

Πώς επιλέξατε τη Japanese Fusion κουζίνα;
Για να είμαι ειλικρινής, ο γιος μου, ο Δημήτρης, την επέλεξε. Είναι πολυταξιδεμένος και πάντα του άρεσε η ασιατική κουλτούρα και γεύση. Μάλιστα, ήταν από τους πρώτους που ασχολήθηκε σε βάθος με αυτή την κουζίνα συνάπτοντας συνεργασίες με βραβευμένους σεφ του εξωτερικού, Ιαπωνία κλπ. Πρώτο μας μαγαζί ήταν το Hama στη Γλυφάδα, επιτυχημένο και αγαπημένο σε πολύ κόσμο. Μετά, αποφασίσαμε να κάνουμε μια πιο «σπορ» αλυσίδα και έτσι γεννήθηκε το Tokyo Joe, αρχικά στη Βουλιαγμένη και αργότερα σε Γλυφάδα, Κολωνάκι, Μύκονο, Κρήτη και πολύ σύντομα και στη Σαντορίνη. Μία αλυσίδα που έχει μεγάλη απήχηση και μάλιστα είναι βραβευμένη.

Χριστίνα Παππά

Το sushi του Tokyo Joe είναι πολύ ποιοτικό και συγχρόνως σε καλή τιμή. Η ποιότητα παίζει σημαντικό ρόλο για εσάς;
Πολύ μεγάλο. Σεβόμαστε τους πελάτες μας και διατηρούμε  Α’ ποιότητα στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας. Αγαπάμε αυτό που κάνουμε και αν οι πελάτες μας είναι ευχαριστημένοι, τότε είμαστε και εμείς. Οι συνταγές μας είναι από παγκοσμίου φήμης σεφ του εξωτερικού που συνεργαζόμαστε. Υπάρχουν συχνές προσθήκες στο μενού και οι πρώτες ύλες είναι πάντα φρέσκιες. Για παράδειγμα, τα Bao Bun είναι χειροποίητα –δική μας συνταγή– και παρασκευάζονται καθημερινά. Δεν επαναπαυόμαστε ποτέ και εξελισσόμαστε συνεχώς.

Ποιο πιάτο θα προτείνατε σε κάποιον που επισκέπτεται τα Tokyo Joe για πρώτη φορά;
Σίγουρα θα πρότεινα τα Bao Bun. Είναι στα αλήθεια φανταστικά! Συνεχίζω, με το Shrimp tempura roll και το Wasabi creamy Dragon roll, που είναι τα αγαπημένα μου. Από σαλάτες, πολύ ωραία είναι και η Ζοοdle και φυσικά όλα τα noodles. Πραγματικά, υπάρχουν τόσο ωραία πιάτα, που δεν ξέρω τι να πρωτοδιαλέξω.

Το Tokyo Joe έχει υπηρεσίες catering;
Φυσικά. Ειδικά στη Μύκονο που το Tokyo Joe έχει μεγάλη πέραση στους τουρίστες, κάνουμε catering μέχρι και στα ιδιωτικά τους αεροπλάνα! Γενικότερα, καλύπτουμε όλων των ειδών τα events. Φυσικά, τώρα που πλησιάζουν τα Χριστούγεννα στήνουμε και τα πιο γιορτινά τραπέζια!

Χριστίνα Παππά

Ποια είναι τα  μελλοντικά σας επιχειρηματικά σχέδια;
Συνέχεια είμαστε σε εγρήγορση και δε μένουμε ποτέ στάσιμοι.  Αυτή είναι η φιλοσοφία μας. Τώρα, έχω ένα τελείως δικό μου concept που ετοιμάζομαι να ξεκινήσω. Πάντα σε σχέση με την εστίαση, γιατί μου αρέσει τόσο η γαστρονομία όσο και η δημιουργία. Θα είναι βασισμένο στην ιταλική κουζίνα, ένα όνειρο μου που δεν έχω πραγματοποιήσει ακόμη. Αυτή τη στιγμή είμαι σε αναζήτηση ομάδας. Λειτουργώ πολύ με το ένστικτο και ελπίζω να πάει πολύ καλά.

Μία ευχή για το 2023.
Εύχομαι πάνω από όλα υγεία, δημιουργικότητα και μόνο χαρά στη ζωή των ανθρώπων. Να είμαστε όλοι αγαπημένοι και ψυχικά ήρεμοι. 

Καταστήματα

Λ. Ποσειδώνος 17, Βουλιαγμένη, 2108961 038/ Ζησιμοπούλου 9, Γλυφάδα, 2108983069/

Πλουτάρχου 16-18, Κολωνάκι, 2105241120 /

Άνω Βρύση, My Mall, Μύκονος, 2289028238/

Ποτιέ 48, Χανιά, 2821600843

Social

tokyo_joe_vouliagmeni/

tokyojoe_glyfada/

tokyojoe_kolonaki/

tokyojoemykonos/

tokyojoechania/

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ