35 λαμπερά στέκια για τις πιο γιορτινές μέρες του χρόνου

L’ Amiral Athens: Το resto-bar με τη φαντασμαγορική θέα στη γιορτινή Αθήνα

Εδώ θα ζήσεις την απόλυτη Christmas food and drink experience

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
L’ Amiral Athens
L’ Amiral Athens
L’ Amiral Athens
L’ Amiral Athens

Στο L’ Amiral Athens στην καρδιά της Πλάκας για καφέ, brunch, ελληνικές γεύσεις with a twist, ωραία κρασιά και cocktails

Το πανέμορφο resto bar στην καρδιά της Πλάκας, με θέα τη φαντασμαγορικά φωτισμένη Αθήνα, προσφέρει ποιοτικό καφέ, ακαταμάχητο brunch, μοναδικές παραδοσιακές ελληνικές γεύσεις with a twist, ωραία κρασιά αλλά και εμπνευσμένα κοκτέιλ. Και αυτές τις γιορτές έχει στο πρόγραμμα πολλές, γεμάτες χρώματα, αρώματα και γεύσεις, εκπλήξεις. Στο παλιό αρχοντικό των 140 ετών, το L’ Amiral Athens δημιουργεί και φέτος ένα ιδιαίτερο gourmet μενού για τις πιο λαμπερές μέρες και νύχτες του χρόνου. Το μενού του ρεβεγιόν της παραμονής των Χριστουγέννων περιλαμβάνει για το καλωσόρισμα ένα ιδιαίτερα γευστικό καραφάκι τσίπουρου αρωματισμένο με ρόδι, σούπα βελουτέ κολοκύθας, ταρτάρ νεαρού μόσχου, δροσερή πράσινη σαλάτα με φρέσκα μυρωδικά, επιλογές για κυρίως μοσχομυρωδάτο ρολό γαλοπούλας με τη γέμισή της ή πεντανόστιμο καρέ μαύρου χοίρου στη γάστρα και για επιδόρπιο μους σοκολάτας με μπισκότο μελομακάρονου! Η παραμονή της Πρωτοχρονιάς ξεκινάει με αφρώδες ροζέ κρασί και συνεχίζει με εξαιρετική σούπα βελουτέ γλυκοπατάτας με καπνιστό απάκι, παραδοσιακή κοτόπιτα με τραχανά, ανάμεικτη πράσινη σαλάτα, και επιλογές για κυρίως striploin από μοσχάρι Black Angus ή φαγκρί ψητό με baby λαχανικά τύπου κερκυραϊκό Bianco, ενώ για επιδόρπιο ηδονική pavlova με μους λευκής σοκολάτας. Οι Nice Touch Duet έχουν ετοιμάσει μια μαγική βραδιά την παραμονή της Πρωτοχρονιάς με live μουσική.

Το εμβληματικό L’ Amiral Athens μας περιμένει καθημερινά όλες τις γιορτές για να ζήσουμε την απόλυτη Christmas food and drink experience. Το βράδυ της Πρωτοχρονιάς μπορείτε να απολαύσετε το φαντασμαγορικό σόου πυροτεχνημάτων και να καλωσορίσετε το νέο έτος από την ταράτσα του.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ