35 λαμπερά στέκια για τις πιο γιορτινές μέρες του χρόνου

New Hotel: Η μαγεία των Χριστουγέννων στην καρδιά της πόλης

Πλούσια πρωινά, festive brunch και αξέχαστα νόστιμα ρεβεγιόν

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
New Hotel
New Hotel
New Hotel
New Hotel

Τα Χριστούγεννα στο New Hotel είναι ακόμη πιο νόστιμα και γιορτινά

Το New Taste στο ισόγειο του ξενοδοχείου New Hotel είναι ένας τόπος από μόνος του, ένα καταφύγιο από τη βουή της πόλης. Αυτό συμβαίνει όταν το design έχει πρωταγωνιστικό ρόλο σε έναν χώρο, ειδικά όταν φέρει σπουδαία υπογραφή, όπως εκείνη του Estudio Campana. Αυτό το ήδη ξεχωριστό περιβάλλον τις τελευταίες μέρες έχει γίνει ακόμη πιο μαγικό χάρη στη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση. Όλοι οι χώροι του ξενοδοχείου έχουν ντυθεί με μοναδικούς και τόσο ιδιαίτερους εορταστικούς στολισμούς που νιώθεις ότι βρίσκεσαι μέσα σε μία λαμπερή, χριστουγεννιάτικη γκαλερί! Με άλλα λόγια, αν θες να ζήσεις τη μαγεία (και τη νοστιμιά!) των Χριστουγέννων, είσαι στο σωστό μέρος…

Το New Hotel με τα δύο λαμπερά εστιατόριά του, το εξαιρετικό New Taste αλλά και το Art Lounge στον 7ο όροφο του ξενοδοχείου με θέα 360ο σε όλη την Αθήνα, είναι ήδη έτοιμο να μας υποδεχθεί κάθε ώρα της ημέρας. Μπορείς να βρεθείς εδώ από πολύ νωρίς για να δοκιμάσεις ένα από τα πιο λαχταριστά πρωινά της Αθήνας και να πάρεις ενέργεια για τις ατελείωτες γιορτινές σου βόλτες, αλλά και λίγο αργότερα για το συγκλονιστικό brunch. Άλλωστε, το New Hotel είναι από τους πρώτους διδάξαντες του είδους, και δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι καθιέρωσε το brunch στην πόλη. Αν τώρα, κουράστηκες από τα χριστουγεννιάτικα ψώνια, κάνε μία στάση εδώ για ένα λαχταριστό lunch break, έστω κι αν είναι μόνο να δοκιμάσεις το smashed burger του σεφ Μπάμπη Κουντούρη (σ.σ. είναι απλώς επικό...).

Για τις παραμονές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς ο εξαιρετικός σεφ έχει ετοιμάσει δύο ειδικά μενού αφιερωμένα σε κάθε λάτρη της γαστρονομίας. Ο Μπάμπης Κουντούρης παντρεύει τις αγνές πρώτες ύλες με τις τεχνικές της υψηλής γαστρονομίας και το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό. Οι καραβίδες με περγαμόντο, για παράδειγμα, ή η φραγκόκοτα με τρούφα Πίνδου από το Χριστουγεννιάτικο μενού και το cannoli αστακού ή το μοσχαρίσιο φιλέτο με Clementine sauce από το Πρωτοχρονιάτικο μενού, είναι πιάτα τόσο ξεχωριστά όσο και ιδανικά για να γιορτάσεις τις πιο λαμπερές νύχτες του χρόνου. Και βέβαια, δεν γίνεται να μην πούμε για τα festive brunches, που θα σερβιριστούν τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά ανήμερα. Ναι… τα Χριστούγεννα εδώ, στο New Hotel, είναι ακόμη πιο νόστιμα και γιορτινά.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ