35 λαμπερά στέκια για τις πιο γιορτινές μέρες του χρόνου

Cafe Montreal: Το νέο στέκι της Κυψέλης που δίνει μια νοσταλγική αύρα γειτονιάς στην περιοχή

Ένα cozy all day café bar στον όµορφο πεζόδροµο της Αγίας Ζώνης

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Cafe Montreal
Cafe Montreal
Cafe Montreal
Cafe Montreal
Cafe Montreal
Cafe Montreal

To Cafe Montreal, το νέο all day στέκι της Κυψέλης, στεγάζεται μέσα στο ιστορικο ομώνυμο ξενοδοχείο 

Κατεβαίνοντας την πάντα ζωντανή και πολυσύχναστη Φωκίωνος Νέγρη, θα βρεις ένα cozy all day café bar στον όµορφο πεζόδροµο της Αγίας Ζώνης στην Κυψέλη που θα γίνει µε τη µία το επόµενο στέκι σου. Το Cafe Montreal θέλει να «ξυπνήσει» µνήµες στην περιοχή, αναβιώνοντας τον χώρο του παλιού ιστορικού ξενοδοχείου Montreal, στο οποίο πλέον στεγάζεται. Στον ζεστό εσωτερικό χώρο του ή στα τραπεζάκια που απλώνονται στον πεζόδροµο και δίνουν αίσθηση γειτονιάς, θα απολαύσεις µε την παρέα σου εκλεκτούς µεζέδες και βιολογικά κρασιά από τη Λήµνο.

Μπορείς να πιεις τον καφέ σου από εκλεκτές ποικιλίες ή µια φρέσκια σπιτική λεµονάδα συνοδεύοντάς τα µε κάποια από τις επιλογές για πρωινό όπως κρουασάν βουτύρου, οµελέτα, wraps και club sandwich. Καθώς περνάει η ώρα βγαίνουν οι γευστικοί µεζέδες µαζί µε την τσικουδιά από το χωριό. Σαλάτα ντάκος, σφακιανή πίτα, απάκι Κρήτης, ταλαγάνι, χούµους και άλλα πιάτα εµπνευσµένα από την κρητική κουζίνα, φτιαγµένα µε άριστης ποιότητας πρώτες ύλες. Τους λαχταριστούς µεζέδες θα απολαύσεις µε ένα από τα βιολογικά κρασιά που υπάρχουν στον κατάλογο, µε το δικό µας αγαπηµένο να είναι ο λευκός ξηρός «Ταξίδι στη Λήµνο». Πλούσιες επιλογές θα βρεις και στις µπίρες, µε τη Χάρµα Χανίων και τις IPA να ξεχωρίζουν, ενώ θα βρεις και τα κλασικά κι αγαπηµένα σε τσίπουρα και ουζάκια.

Και αφού έχεις απολαύσει όλα αυτά τα καλούδια, δεν µπορεί, σίγουρα θα έχεις όρεξη για τα πεντανόστιµα cinnamon rolls και τη µηλόπιτα µε παγωτό. Όλα αυτά σε µια παρεΐστικη και άκρως γιορτινή ατµόσφαιρα, µε ενηµερωµένη κάβα και εµπνευσµένα signature κοκτέιλ, ακούγοντας µουσικές του κόσµου, από τζαζ και funk µελωδίες, µέχρι και ελληνικά παραδοσιακά. Η φιλική εξυπηρέτηση των ανθρώπων του Cafe Montreal είναι το «κερασάκι στην τούρτα» σε µια ολοκληρωµένη εµπειρία.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ