35 λαμπερά στέκια για τις πιο γιορτινές μέρες του χρόνου

Monkeyz: Γλυκιά ζωή όλη μέρα στον πεζόδρομο της Σαρδέων

Πολύ καλό brunch και signature κοκτέιλ από τον βραβευμένο Λέντιο Ντούκα

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Monkeyz
Monkeyz
Monkeyz
Monkeyz
Monkeyz
  • Σάρδεων 3, Νέα Φιλαδέλφεια Αττικής
  • 2155201183
  • Monkeyz
  • Monkeyz

Το Monkeyz στη Σαρδέων έχει εξαιρετικό φαγήτο, αγαπημένα κοκτέιλ και κάνει αξέχαστα πάρτυ

Πριν από λίγο καιρό έκλεισε τα τρία του χρόνια και το γιόρτασε με ένα μεγάλο πάρτι, με τους Φραγκίσκο και Ηρακλή Αυλητή να μας υπόσχονται ακόμα καλύτερες ημέρες και νύχτες! Και πραγματικά, το Monkeyz από το 2019 στον πεζόδρομο της Σαρδέων στη Νέα Φιλαδέλφεια ομορφαίνει τις στιγμές μας, όλες τις ώρες της ημέρας. Για πολλούς λόγους μπορεί να προτείνει κανείς μια επίσκεψη στο Monkeyz: Για το πολύ καλό brunch (10.00-16.00) και συνολικά το μενού (13.00- 23.00), που έχει επιμεληθεί ο σεφ, Δημοσθένης Μασσαλάς. Κρατήστε ότι στο brunch θα βρείτε πολύ νόστιμα πιάτα με αυγά (σαν τα Fried eggs, με προζυμένιο ζυμωτό καρβέλι, χοιρινό μπέικον και ντομάτα), διάφορες εκδοχές σε pancakes, με μοσχαρίσιο παστράμι, με καπνιστό σολομό, με μους σοκολάτα και φράουλα και άλλα πολλά, ενώ εξαιρετικές είναι και οι προτάσεις του μενού: λαχταριστά burgers, διάφορα σνακ, σαλάτες, αλλά και πιάτα στη λογική του sharing, όπως πλατό τυριών και αλλαντικών, με κριτσίνια και μαρμελάδα μαύρων φρούτων.

Γνωστό και αγαπημένο και για τα signature κοκτέιλ του, που έχει επιμεληθεί ο βραβευμένος bartender Λέντιο Ντούκα, αλλά και για την προσεκτικά επιλεγμένη λίστα κρασιών του. Και, φυσικά, για τη φιλόξενη αύρα του και για τα πάρτι που μένουν αξέχαστα: Κάθε Πέμπτη με μουσικές r’n’b και κάθε Παρασκευή με ελληνικά mainstream. Και για κερασάκι στην… τούρτα, ο απολαυστικός ναργιλές καθημερινά!

Extra tip: Μείνετε συντονισμένοι γιατί με το νέο έτος έρχονται κυριακάτικα απογευματινά πάρτι με 80s και 90s ελληνικές και ξένες επιλογές.

  • Σάρδεων 3, Νέα Φιλαδέλφεια Αττικής
  • 2155201183
  • Monkeyz
  • Monkeyz

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ