Κοσμος

Τραγικός θάνατος βρέφους σε αεροδρόμιο

Παγιδεύτηκε σε ιμάντα παραλαβής αποσκευών

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
49474-101568.jpg

Τραγικό θάνατο βρήκε ένα βρέφος πέντε μηνών στο αεροδρόμιο της ισπανικής πόλης Αλικάντε, το βράδυ της 18ης Σεπτεμβρίου, όταν η μητέρα του, στην προσπάθειά της να πιάσει τη βαλίτσα της, το άφησε στον κυλιόμενο ιμάντα παραλαβής αποσκευών.

Η Αμερικανίδα μητέρα ταξίδευε από τό Γκάτγουικ του Λονδίνου μαζί με το βρέφος και ένα ακόμη μικρό παιδί. Ο Καναδός πατέρας των παιδιών τους περίμενε στο αεροδρόμιο για να τους παραλάβει.

Το ατύχημα συνέβη όταν η μητέρα του μωρού το άφησε προς στιγμήν στον ιμάντα μεταφοράς προκειμένου να πιάσει πιθανότατα τη βαλίτσα της. 

Ο ιμάντας ήταν ακινητοποιημένος, φαίνεται όμως πως ενεργοποιήθηκε λόγω του βάρους του καροτσιού και παρέσυρε έτσι το βρέφος, τραυματίζοντάς το θανάσιμα. Εναλλακτικά, υπάρχει η πιθανότητα να ενεργοποιήθηκε εκείνη τη στιγμή από υπάλληλο του αεροδρομίου, για να παραλάβει αποσκευές επιβατών που επρόκειτο να φτάσουν μέσα στα επόμενα λεπτά.

Κ. Τ.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ιράν
Δύο άνδρες εκτελέστηκαν δι’ απαγχονισμού στο Ιράν – Είχαν κατηγορηθεί για συμμετοχή σε αντικυβερνητικές διαδηλώσεις

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, οι δύο άνδρες «γύρισαν σε βίντεο τη σκηνή του θανάτου αστυνομικών και μετέδωσαν τις εικόνες σε τηλεοπτικά δίκτυα»

Άλυτα προβλήματα: Οι μεγαλύτερες επιστημονικές και φιλοσοφικές προκλήσεις
Άλυτα προβλήματα: Οι μεγαλύτερες επιστημονικές και φιλοσοφικές προκλήσεις

Από τη σκοτεινή ύλη και την προέλευση της ζωής έως τη συνείδηση, την Τεχνητή Νοημοσύνη και τα άλυτα μαθηματικά προβλήματα που εξακολουθούν να αναζητούν απαντήσεις.

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY