Tip of the day

Πού θα κάνεις το πιο pop πορτραίτο του κατοικίδιού σου

Σε ηλεκτρονική μορφή ή εκτυπωμένο σε φωτογραφικό χαρτί και κάδρο

mjsigalou
Μαρία-Ιωάννα Σιγαλού
20’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
To πορτραίτο της Δανάης Μπάρκα και της Μπουκιάς
© Instagram/ @danai_barka, To πορτραίτο της Δανάης Μπάρκα και της Μπουκιάς

Στο Pet Twins θα κάνεις το πορτραίτο του μικρού αγαπημένου σου ζώου 

Αν έχεις κατοικίδιο, ποντάρω πως το camera roll του κινητού σου είναι γεμάτο φωτογραφίες σας σε τρυφερές στιγμές, σε αστεία μομέντουμ και «απαράδεκτες» selfies που κρατάς μόνο και μόνο για ενθύμιο του πως έμοιαζε τότε που «εισέβαλλε» γλυκά στην ζωή σου. Πιθανότατα από όλες αυτές, έχεις ξεχωρίσει κάποιες με «καρδούλα» και όταν σε ρωτάνε «Αχ, έχεις σκυλάκι;», είναι αυτές που καμαρώνεις και δείχνεις πρώτες. Ο καλύτερος τρόπος να τις αξιοποιήσεις και να κρατήσεις για πάντα ζωντανές τις στιγμές σας; Ένα πρωτότυπο και αρτίστικο πορτραίτο από το κατάστημα κατοικίδιων, Pet Τwins.

Πορταίτο κατοικίδιου από το Pet Twins

Το πορτραίτο είναι ζωγραφισμένο σε «ηλεκτρονικό καμβά» από ένα συνεργαζόμενο -και ταλαντούχο- καλλιτέχνη, έχει τη μορφή illustration και δίνει φωτορεαλιστικό αποτέλεσμα. Θυμίζει λίγο και τα AI πορτραίτα για τα οποία είχε γίνει ινσταγκραμικός ντόρος πριν λίγους μήνες. Μπορεί να απεικονίζει είτε το κατοικίδιο σου μόνο του -αν έχεις και περισσότερα, ακόμη καλύτερα, είτε τους δύο σας, είτε όλη την οικογένεια-τετράποδους και μη.Το καλύτερο κομμάτι είναι ότι μπορεί να γίνει «κομμένο και ραμμένο» στα μέτρα σου. Θες ροζ, μπλε, κίτρινο ή κόκκινο φόντο; Θες να αναγράφεται το όνομα του Lupin ή της Μπαλού ή όλων σας και θες να προσθέσεις και ένα χαριτωμένο σχέδιο, όπως έναν κεραυνό ή πατούσες; Φυσικά και γίνεται!

Η διαδικασία είναι πραγματικά πολύ απλή. Επιλέγεις τη φωτογραφία που θες, επικοινωνείς με το Pet Τwins, συνεννοείστε για την απεικόνιση και σε 2-3 εργάσιμες μέρες έχεις ένα από τα ωραιότερα πορτραίτα που έχεις δει ποτέ. Υπάρχει η δυνατότητα να το λάβεις σε ηλεκτρονική μορφή υψηλής ανάλυσης, σε εκτυπωμένο φωτογραφικό χαρτί ή ακόμη και σε κάδρο (συνήθως Α3 ή Α4), έτοιμο να το κρεμάσεις και να ομορφύνει το χώρο σου. Το κόστος ξεκινάει απο τα 30€.

Πορτραίτα με κατοικίδια

Το Pet Twins εκτός από πορτραίτα πολλών ζωόφιλων με καλλιτεχνική ψυχή, έχει δημιουργήσει και διάφορων διάσημων στην Ελλάδα και το εξωτερικό, όπως της Δανάης Μπάρκα, της Κατερίνας Πεφτίτση, των αδερφών Ferragni, της Karen Wazen, της Taylor Hill. Σε όλα πρωταγωνιστούν και οι παντοτινοί τους φίλοι.

Εκτός από απλή, η διαδικασία γίνεται και διασκεδαστική καθώς τα δύο δίδυμα αδέρφια που έχουν το μαγαζί, ο Άγγελος και ο Μιχάλης (εξ’ ού και η πιασάρικη ονομασία), είναι πάντα πρόθυμοι να σε εξυπηρετήσουν με καλή διάθεση και χιούμορ. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο που το Pet Twins, από το Μάιο του 2020 που λειτουργεί, έχει γίνει νότιο στέκι.

Ο Μιχάλης και ο Άγγελος, ιδιοκτήτες του Pet Twins
Ο Μιχάλης και ο Άγγελος, ιδιοκτήτες του Pet Twins

Στο κατάστημά τους θα βρεις και όλες τις τελευταίες τάσεις για κατοικίδια: από παγωτά και smoothies σκύλων, μέχρι μια αποκλειστική high-end σειρά περιποίησης- ποιος είπε ότι το premium beaute είναι μόνο για εμάς; Στα πιο «ψαγμένα» είναι τα συμπληρώματα διατροφής με λάδι CBD και τα κολάρα με ενσωματωμένο QR code, για να είσαι ήρεμος τόσο εσύ, όσο και το κατοικίδιο σου.

Αν θες και εσύ το δικό σου πορτραίτο, μπορείς να το λάβεις με έκπτωση 50%. Στείλε στη σελίδα του Instagram @pettwins και παράγγειλε το μέχρι 31/10.

Γεωρ. Γεννηματά 87, Γλυφάδα 165 62, Καθημερινές 9π.μ.-9 μ.μ. και Σάββατα 9π.μ.-6μ.μ.

Instagram: pettwins

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ