15223-628182_0.jpg

Βάγια Ματζάρογλου

Γεννήθηκε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και σπούδασε ελληνική φιλολογία (κλασικό) στο ΑΠΘ. Δημοσιογράφος έγινε στον «Εξώστη». Πέρασε από τη «Μακεδονία» και τον «Αγγελιοφόρο», το πολιτιστικό ρεπορτάζ και την τηλεοπτική κριτική, την αρχισυνταξία των περιοδικών «Επιλογές» και “Sunday”, τη διεύθυνση σύνταξης των περιοδικών “Cool” και SOUL, όπου εργάζεται μέχρι σήμερα, όπου γνώρισε τον άντρα της ζωής της και από όπου ελπίζει να πάρει σύνταξη (αναπηρική). Motto ζωής: «Λάθε βιώσας».

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γιώργος Χατζηβασιλείου: Η τεχνητή νοημοσύνη είναι φιλοσοφικά σημαντική γιατί η ίδια η νοημοσύνη είναι φιλοσοφικά σημαντική
Γιώργος Χατζηβασιλείου: Η τεχνητή νοημοσύνη είναι φιλοσοφικά σημαντική γιατί η ίδια η νοημοσύνη είναι φιλοσοφικά σημαντική

«Όπως ο ηλεκτρισμός άλλαξε στον 20ό αιώνα όλη την ιστορία της ανθρωπότητας το ίδιο θα γίνει στον 21ο αιώνα με την ΤΝ – αλλά πολύ πιο βαθιά, πληθωρικά και καταιγιστικά, κομίζοντας μαζί πληθωρικές υπαρξιακές και πολιτικές απειλές».

H Jennie Kim του συγκροτηματος Blackpink στο Φεστιβαλ Coachella 2023 © Getty Images/Frazer Harrison
K-pop girls: 7 κορίτσια σαρώνουν τη μόδα της Δύσης, ανοίγοντας δύο μεγάλες δυναμικές αγορές: της Ασίας και της Gen Z

Αποτελούν το επίσημο πρόσωπο μεγάλων Οίκων μόδας κομίζοντας νιάτα, εξωτική ομορφιά και αέρα Ανατολής στις πασαρέλες, στα σόου και στις σελίδες των περιοδικών επί ευρωπαϊκού και αμερικανικού εδάφους.