Θεματα

«Ψάρια μεγαλωμένα με φροντίδα»

Ο Λευτέρης Λαζάρου μαγειρεύει για την πρωτοβουλία της Enterprise Greece

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
94005-189069.jpg

Η Enterprise Greece, είναι ένας δημόσιος φορέας εποπτευόμενος από το Υπουργείο Ανάπτυξης και έχει σαν στόχο την προώθηση των ευρύαλων μεσογειακών ειδών (τσιπούρα-λαβράκι ιχθυοκαλλιέργειας) και την ευρύτερη ενημέρωση του κοινού σχετικά με τα οφέλη και την προστατευτική τους δράση στον ανθρώπινο οργανισμό.

Η τελευταία δράση της έχει τίτλο «Ψάρια μεγαλωμένα με φροντίδα» και απευθύνεται σε επαγγελματίες του χώρου της εστίασης, σεφ, σπουδαστές μαγειρικής, γονείς.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο βραβευμένος σεφ και βαθύς γνώστης της θάλασσας Λευτέρης Λαζάρου μαγειρεύει τις πρωτότυπες συνταγές του με προϊόντα ιχθυοκαλλιέργειας. Ήδη έχει μαγειρέψει σε Θεσσαλονίκη και Πάτρα, με την Αθήνα και τη Λάρισα να είναι οι επόμενοι σταθμοί στα τέλη Απριλίου.

Ο ίδιος αναφέρει για αυτή τη δράση: «Το καλό ψάρι δεν χρειάζεται να είναι ακριβό. Ακριβά είναι μόνο τα οφέλη που δίνει στον οργανισμό μας. Γι’ αυτό, πρέπει όλοι να κάνουμε μία προσπάθεια να ξαναμπεί στο καθημερινό μας τραπέζι. Χαίρομαι ιδιαίτερα, λοιπόν, που συμμετέχω σ’ αυτή την πρωτοβουλία που προβάλλει το τεράστιο φυσικό πλούτο της χώρας μας». 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ