- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Η έκθεση Οινόραμα είναι η μεγαλύτερη έκθεση κρασιού της Ελλάδας και διοργανώνεται ανελλιπώς τα τελευταία 21 χρόνια. Απευθεύνεται τόσο σε επαγγελματίες, όσο και σε φανατικούς λάτρεις του κρασιού. Φέτος, έρχεται στο Ζάππειο στις 7, 8 και 9 Μαρτίου, φέρνοντας μαζί του περισσότερα από 600 κρασιά, 130 διαφορετικών παραγωγών και όλη την ομορφιά του ελληνικού αμπελώνα. Για πρώτη φορά μάλιστα, εγκαινιάζεται και η Athens Wine Week, μία εβδομάδα όπου απόλυτος πρωταγωνιστής είναι το κρασί, γεμάτη με διαλέξεις, εκθέσεις, παρουσιάσεις, σεμινάρια και γευσιγνωσίες, που ξεκινούν από 1/3 σε διάφορα σημεία της πόλης και κορυφώνονται το τριήμερο του Οινοράματος.
Περιπλανηθείτε στα ειδικά διαμορφωμένα περίπτερα, δοκιμάστε τα πιο εκλεκτά της ελληνικής γης (στην είσοδο θα παραλάβετε το ειδικό ποτήρι δοκιμής κρασιών, για να είστε ετοιμοπόλεμοι) μιλήστε με τους παραγωγούς, ενημερωθείτε από τους οινολόγους και...προσπαθείστε να μείνετε νηφάλιοι!
Η έκθεση θα λειτουργεί από τις 10 το πρωί μέχρι τις 7 το απόγευμα. Το Σάββατο και την Κυριακή, είναι ανοιχτή για καταναλωτές και επαγγελματίες, ενώ τη Δευτέρα μόνο για επαγγελματίες. Η είσδος έχει 12€ και €10 αν προαγοράσετε το εισιτήριό σας μέσω της VIVA. Για περισσότερες πληροφορίες: www.oenorama.com
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Στο κέντρο, στα στενά, στις γειτονιές τρώμε αχτύπητα σουβλάκια
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.