- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Γκρούβα: Το απίθανο «κουζινομπάρ» της Αμοργού
Εδώ το φαγητό είναι μοίρασμα που φέρνει κοντά την παρέα και τα cocktails είναι κλασικά και δημιουργούνται με βάση τις αυθεντικές συνταγές
Στην άκρη του πιο ηλιόλουστου χωριού της Αμοργού, στα super γραφικά Θολάρια, βρίσκεται η Γκρούβα, ένα ιδιαίτερο κουζινομπάρ που ξεκίνησε πέρσι από πέντε φίλους και η φήμη του έχει ήδη ξεπεράσει τα σύνορα του νησιού. Είναι άκρως κυκλαδίτικο και θυμίζει πολυχώρο, με διαφορετικά κτίρια, μία υπέροχη εσωτερική αυλή και τραπεζάκια στην είσοδο με φανταστική πανοραμική θέα. Εδώ το φαγητό είναι μοίρασμα που φέρνει κοντά την παρέα και τα cocktails είναι κλασικά και δημιουργούνται με βάση τις αυθεντικές συνταγές. Θα απολαύσεις προτάσεις της ελληνικής παραδοσιακής κουζίνας σε μια πιο funky εκδοχή που συνδυάζονται τέλεια με τα αγαπημένα classic cocktails. Τώρα το καλοκαίρι σε περιμένουν καθημερινά εκπλήξεις με πιάτα ημέρας, αλλά και cocktail ημέρας, ενώ διοργανώνονται συχνά live και ντιτζεϊλίκια με μουσικές που δεν θες να χάσεις.
INFO
Θολάρια Αμοργός
2285073197, 6981754667
Facebook Groova
Instagram groova_amorgos
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Στη Γλυφάδα και στο Κολωνάκι, το νέο Overoll είναι το brunch spot που κάνει την κάθε μέρα να κυλά λίγο πιο όμορφα
Eδώ η ζαχαροπλαστική έχει τη θαλπωρή και τη γεύση του σπιτικού
Πάντα φρέσκο, πάντα χειροποίητο, πάντα μοναδικό
Σημείο αναφοράς για όσους αγαπούν το καλό, αυθεντικό γλυκό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.