Ένας εξαιρετικός σεφ που τον έχουμε συνηθίσει σε πιάτα που μυρίζουν θάλασσα. Γιος καραβομάγειρα, λάτρης και ο ίδιος κάθε νοστιμιάς που βγαίνει από το βυθό, έχει κάνει πάταγο με δημιουργίες που άλλαξαν τον…ρου της ελληνικής ψαροφαγίας-μουσακάς θαλασσινών και άλλα εξίσου ανατρεπτικά. Ο Λευτέρης Λαζάρου μπορεί να μαγειρεύει στο βραβευμένο Βαρούλκο του αποκλειστικά θαλασσινές πανδαισίες, για την ημέρα της Τσικνοπέμπτης όμως είπε κι αυτός να το τσικνίσει α λα ελληνικά και παραδοσιακά με το δικό του τρόπο.
Για μια μέρα λοιπόν, αφήνει τα χριστόψαρα, τα μπαρμπούνια και τις σουπιές και ετοιμάζει ένα κατεξοχήν κρεατοφαγικό μενού αντάξιο της ημέρας. Κρεατόσουπα με πολίτικο κριθαράκι και απάκι, πρασοτηγανιά, ριζότο με μοσχαρίσια μάγουλα, παϊδάκια γαλλικής κοπής με χοντροσπασμένη πατάτα και εκμέκ κανταΐφι με παγωτό καϊμάκι Το μενού έχει €55/ άτομο.
Ακτή Κουμουνδούρου, Μικρολίμανο, 210 5228400
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Ο πιο εκκεντρικός φούρνος της ελληνικής επικράτειας είναι μια σύνοψη από πολλές διαφορετικές ιστορίες σε αιρετική γραφή. Αν δεν ήταν φούρνος, θα ήταν ο Οδυσσέας του Τζέιμς Τζόις στη διάλεκτο των ζυμαριών
Πίσω από κάθε μεγάλο σεφ κρύβεται μια τρομερή μαμά!
Από σπιτικό φαγητό μέχρι θεϊκά burgers και αυθεντικό βιετναμέζικο
Το πιο out of the box στέκι στην Αργυρούπολη
Εδώ και τρεις δεκαετίες την βρίσκεις στην περιβόητη καντίνα της στην Αστόρια να φτιάχνει σουβλάκια και πίτα με γύρο
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Μενού - ωδή στα όσπρια και τα δημητριακά σε ένα εντυπωσιακό set μέσα στη φύση
Το trend του TikTok που δεν λέει να κοπάσει
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Έδεσμα-μετάβαση από την αποχή στην κραιπάλη και από τον Θάνατο στη Ζωή
Η Θεμιστοκλέους και τα πέριξ είναι ψαροπιάτσα από τις λίγες, αν κλείσεις τα μάτια θα δεις την παραλία!
Οπωσδήποτε την Πιτονοστιμιά, με αλάδωτη πίτα και πικάντικο κοτόπουλο ή μπριζολάκι
Οπωσδήποτε να δοκιμάσετε την αυθεντική σαρλότ, την πεντανόστιμη και ιδιαίτερη γαλλική τούρτα
Από ιταλική Colompa μέχρι τσουρέκι με αυγό… Murano
Το Μουσείο Κλωστοϋφαντουργίας Ερμούπολης αναβίωσε για 2 μέρες την παλιά ατμόσφαιρα των «μανάβικων»
Χειροποίητα γλυκά με βάση τη ζύμη τσουρεκιού
Βόλτα σε Κορυδαλλό και Πειραιά
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.