- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Φίλιον
Το προτιμούν οι παλιοί, που το λένε ακόμα Ντόλτσε, οι low profile αναγνωρίσιμοι και οι γνώστες. Σκουφά
Da Capo
Γρήγορο. Σικάτο. Κοσμικό. Θορυβώδες. Ο πυρήνας του Κολωνακίου, όπου τον καφέ τον προετοιμάζουν κάθε πρωί επί μία ώρα μέχρι να τον φέρουν εκεί που θέλουν. Π. Ιωακείμ & Τσακάλωφ
Perro’s
Πιο κλασικό δεν γίνεται. Λευκό ύφασμα στις καρέκλες, λευκό το τραπεζομάντιλο, λευκό και απλό το φλιτζανάκι. Τις πρώτες πρωινές ώρες, οι πιο ιδιαίτεροι τύποι της πόλης πίνουν τον καφέ τους εκεί. Πλατεία
Vergnano
Η πιο παλιά εταιρία παραγωγής εσπρέσο, από το 1882, τώρα έχει το δικό της σπίτι στην Αθήνα. Για τους λάτρεις του καφέ υψηλής ποιότητας. Βαλαωρίτου
Alfiere
Ιταλικές λιχουδιές, φανατικοί που επιμένουν για τον τέλειο καφέ του, ο Παπαχελάς, η Μάνδρου, ο Καψής, άρα το τέλειο hot-spot για να κρυφακούς καυτές πολιτικές εξελίξεις. Σέκερη
Ante Post
Πρασινάδα, ανάλαφρη διάθεση και κουζίνα, μαζί με μικρές δόσεις μυκονιάτικης κοσμικότητας. Π. Ιωακείμ & Πλουτάρχου
Βιβλιοθήκη
Τα γκαρσόνια ξέρουν περισσότερα για το Κολωνάκι απ’ ό,τι εσύ. Old fashioned κυριλέ διάθεση και πρώην πρωθυπουργοί στο διπλανό τραπέζι. Πλατεία
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δέκα χρόνια, ένας μοναδικός χώρος όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη μαγειρική τέχνη
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.