- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Nora’s Deli
Από bio ghee (ινδικό βούτυρο) έως guanciale (υπέροχο αλλαντικό), η Νόρα και η Ναταλία στην Αναγνωστοπούλου έχουν δοκιμάσει όλα –μα όλα– τα προϊόντα, οπότε μπορούν να σου λύσουν κάθε απορία. Δεν υπάρχει περίπτωση να ζητήσεις κάτι που δεν έχει και να μην στο παραγγείλουν επιτόπου.
Gusto di Grecia
Πινδάρου. Γλυκύτατοι ιδιοκτήτες, χύμα όσπρια, καλή τσικουδιά, προσεγμένη επιλογή ελληνικών τυριών και τα καλύτερα ρεβίθια του κέντρου.
Eat Crete
Κάτι από gourmet, κάτι από παράδοση, αγριόχορτα μαζεμένα στον Ψηλορείτη και μια εσάνς από Μεγαλόνησο στην Ηροδότου.
Yoleni’s
Ένας χώρος (στη Σόλωνος), έξι όροφοι, χίλια πρόσωπα και προϊόντα, εκλεκτά κρέατα απ’ τη φάρμα Μπράλου. Μπορείτε επιτόπου να φτιάξετε ένα καλάθι με ελληνικά προϊόντα για να το στείλετε σε όποια γωνιά του κόσμου θέλετε.
Τυροκομείο Κωσταρέλου
Τρομερά τυριά, δικής του παραγωγής (ξεχωρίζει η περίφημη φέτα) αλλά και από όλη την Ελλάδα. Μαζί και άπειρα προϊόντα μικρών παραγωγών. Σάντουιτς (θεϊκά) με την επιμέλεια του Χρύσανθου Καραμολέγκου. Κάτσε στα τραπεζάκια πάνω στην Π. Ιωακείμ για τη νέα τους πρόταση «το fondue γαλλικό, τα τυριά ελληνικά».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Στο κέντρο, στα στενά, στις γειτονιές τρώμε αχτύπητα σουβλάκια
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.