Θεματα

Gourmet δώρα για όλους!

56855-123975.JPG
Κατερίνα Βνάτσιου
ΤΕΥΧΟΣ 596
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
334574-694589.jpg

Αυτές τις γιορτές χάρισε κάτι που θα αρέσει πραγματικά, που δεν είναι άχρηστο, που θα το ευχαριστηθούν όλοι με την ψυχή τους. Δώρα που τρώγονται ή που ανοίγουν την όρεξη! 

Στον wanna be chef κολλητό. Και τι δεν έχεις τραβήξει από αυτή την αχαλίνωτη φαντασία του. Μια σου βάζει μαρμελάδα φράουλα στο ριζότο, μια αυγά ορτυκιού στο τοστ. Μην το ψάχνεις άλλο. Το Starter Kit του Down Village Black Garlic είναι γι’ αυτόν. Περιέχει μαύρο σκόρδο σε διάφορες μορφές (ολόκληρες σκελίδες, χαβιάρι, σκόνη, με μέλι). Άλαλος θα μείνει.

Μαύρο σκόρδο


Στη φασιονίστα ξαδέρφη. Δεν χάνει κολεξιόν για κολεξιόν, της αρέσουν και τα καλά ποτά. Η συλλεκτική συσκευασία που δημιούργησαν το Disaronno και ο ιταλικός οίκος Etro φτιάχτηκε γι’ αυτήν. 

 Η συλλεκτική συσκευασία που δημιούργησαν το Disaronno και ο ιταλικός οίκος Etro


Στο χίπστερ ξάδερφο. Αυτόν που περηφανεύεται ότι τα έχει δοκιμάσει όλα. Ε, λοιπόν, το πατέ... μουσακά της Wise Greece σίγουρα δεν το έχει τεστάρει. Στα καλά deli.

Πατέ με γεύση μουσακά της Wise Greece


Στο αγόρι σου που αντί για νερό πίνει μπίρα. Το πλήρες κιτ ζυθοποίησης Beer Deli Deluxe περιλαμβάνει όλο τον εξοπλισμό που θα χρειαστεί για να ξεκινήσει την παρασκευή μπίρας μόνος του στο σπίτι! Αυτός θα ενθουσιαστεί, για εσένα δεν ξέρω. 

To πλήρες κιτ ζυθοποίησης Beer Deli Deluxe


Στη θεία σου τη χίπισσα. Ακόμα μιλά για το ταξίδι που έκανε πριν 10 χρόνια στην Ινδία. Δώσε της επιτέλους το Shaman Tea της Sparoza! Είναι εμπνευσμένο από το παραδοσιακό ινδικό chai Masala. 

Το καταπληκτικό Shaman tea της Sparoza


Στην γκουρμέ φίλη. Αυτήν που τη βλέπεις να ξετρελαίνεται όταν τρώει γραβιέρα με σύκο! Η μαύρη τρούφα Εύβοιας σε φέτες, μέσα σε εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο της Δίρφυς, είναι για τα ράφια της δικής της κουζίνας.

Mαύρη τρούφα Εύβοιας σε φέτες


Στη μαμά σου, τη γλυκατζού. Σε έχει πρήξει ότι στα γλυκά του κουταλιού δεν την ξεπερνάει κανείς; Για δώσε της το παραδοσιακό γλυκό κουταλιού από φλούδες χιώτικου μανταρινιού της Citrus, να δούμε τι θα πει.

Το παραδοσιακό γλυκό κουταλιού από φλούδες χιώτικου μανταρινιού της Citrus


Στον εστέτ φίλο που νομίζει ότι τα έχει όλα. Αλλά δεν έχει το καταπληκτικό σετ των 6 κρυστάλλινων ποτηριών Baccarat. Στο Deros The Shop.

Σετ 6 κρυστάλλινων ποτηριών Baccarat


Στον αγαπημένο σου μπαμπά. Μήπως κάθε Κυριακή θέλει μπάρμπεκιου στο σπίτι; Με το Monolith, το καταπληκτικό αυτό «εργαλείο» που ψήνει, καπνίζει, μαγειρεύει όπως ο ξυλόφουρνος, θα τον κάνεις τον καλύτερο ψήστη του κόσμου. 

Monolith


Στον ξερόλα διευθυντή. Ξέρει τα πάντα για την υψηλή γαστρονομία, ο άτιμος! Και έχει τσεκάρει ήδη το βιβλίο των Ερβέ Τις και Πιερ Γκανιέρ «Η Μαγειρική είναι αγάπη, τέχνη και τεχνική», που μόλις κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Πόλις. 

«Η Μαγειρική είναι αγάπη, τέχνη και τεχνική», εκδόσεις Πόλις


Στη μικρή σου ανιψιά. Ένα μπισκοτόσπιτο που μπορεί να συναρμολογήσει μόνη της! Στα Tiger. 

Μπισκοτόσπιτο από τα Tiger


Στο pet σου. Νιαουρίζει κάθε φορά που σε βλέπει να τρως σολομό γιατί... ξέρει! Θα εκτιμήσει δεόντως τις κονσέρβες της Gourmet Gold. Από ταρτάρ τόνου και πατέ σολομό μέχρι μους κουνελιού! Ο σκύλος σου, πάλι, θα ξετρελαθεί με τα μπισκοτάκια της Pro Plan με γεύση σολομό.

Πατέ σολομό, Gourmet Gold

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ