Gourmet δώρα για όλους!
Αυτές τις γιορτές χάρισε κάτι που θα αρέσει πραγματικά, που δεν είναι άχρηστο, που θα το ευχαριστηθούν όλοι με την ψυχή τους. Δώρα που τρώγονται ή που ανοίγουν την όρεξη!
Στον wanna be chef κολλητό. Και τι δεν έχεις τραβήξει από αυτή την αχαλίνωτη φαντασία του. Μια σου βάζει μαρμελάδα φράουλα στο ριζότο, μια αυγά ορτυκιού στο τοστ. Μην το ψάχνεις άλλο. Το Starter Kit του Down Village Black Garlic είναι γι’ αυτόν. Περιέχει μαύρο σκόρδο σε διάφορες μορφές (ολόκληρες σκελίδες, χαβιάρι, σκόνη, με μέλι). Άλαλος θα μείνει.
Στη φασιονίστα ξαδέρφη. Δεν χάνει κολεξιόν για κολεξιόν, της αρέσουν και τα καλά ποτά. Η συλλεκτική συσκευασία που δημιούργησαν το Disaronno και ο ιταλικός οίκος Etro φτιάχτηκε γι’ αυτήν.
Στο χίπστερ ξάδερφο. Αυτόν που περηφανεύεται ότι τα έχει δοκιμάσει όλα. Ε, λοιπόν, το πατέ... μουσακά της Wise Greece σίγουρα δεν το έχει τεστάρει. Στα καλά deli.
Στο αγόρι σου που αντί για νερό πίνει μπίρα. Το πλήρες κιτ ζυθοποίησης Beer Deli Deluxe περιλαμβάνει όλο τον εξοπλισμό που θα χρειαστεί για να ξεκινήσει την παρασκευή μπίρας μόνος του στο σπίτι! Αυτός θα ενθουσιαστεί, για εσένα δεν ξέρω.
Στη θεία σου τη χίπισσα. Ακόμα μιλά για το ταξίδι που έκανε πριν 10 χρόνια στην Ινδία. Δώσε της επιτέλους το Shaman Tea της Sparoza! Είναι εμπνευσμένο από το παραδοσιακό ινδικό chai Masala.
Στην γκουρμέ φίλη. Αυτήν που τη βλέπεις να ξετρελαίνεται όταν τρώει γραβιέρα με σύκο! Η μαύρη τρούφα Εύβοιας σε φέτες, μέσα σε εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο της Δίρφυς, είναι για τα ράφια της δικής της κουζίνας.
Στη μαμά σου, τη γλυκατζού. Σε έχει πρήξει ότι στα γλυκά του κουταλιού δεν την ξεπερνάει κανείς; Για δώσε της το παραδοσιακό γλυκό κουταλιού από φλούδες χιώτικου μανταρινιού της Citrus, να δούμε τι θα πει.
Στον εστέτ φίλο που νομίζει ότι τα έχει όλα. Αλλά δεν έχει το καταπληκτικό σετ των 6 κρυστάλλινων ποτηριών Baccarat. Στο Deros The Shop.
Στον αγαπημένο σου μπαμπά. Μήπως κάθε Κυριακή θέλει μπάρμπεκιου στο σπίτι; Με το Monolith, το καταπληκτικό αυτό «εργαλείο» που ψήνει, καπνίζει, μαγειρεύει όπως ο ξυλόφουρνος, θα τον κάνεις τον καλύτερο ψήστη του κόσμου.
Στον ξερόλα διευθυντή. Ξέρει τα πάντα για την υψηλή γαστρονομία, ο άτιμος! Και έχει τσεκάρει ήδη το βιβλίο των Ερβέ Τις και Πιερ Γκανιέρ «Η Μαγειρική είναι αγάπη, τέχνη και τεχνική», που μόλις κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Πόλις.
Στη μικρή σου ανιψιά. Ένα μπισκοτόσπιτο που μπορεί να συναρμολογήσει μόνη της! Στα Tiger.
Στο pet σου. Νιαουρίζει κάθε φορά που σε βλέπει να τρως σολομό γιατί... ξέρει! Θα εκτιμήσει δεόντως τις κονσέρβες της Gourmet Gold. Από ταρτάρ τόνου και πατέ σολομό μέχρι μους κουνελιού! Ο σκύλος σου, πάλι, θα ξετρελαθεί με τα μπισκοτάκια της Pro Plan με γεύση σολομό.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δέκα χρόνια, ένας μοναδικός χώρος όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη μαγειρική τέχνη
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.