- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Οι χαρλεάδες έχουν καλή καρδιά και ξέρουν να μαγειρεύουν
Δερμάτινα μπουφάν, σκούρα γυαλιά και «σκληρό» attitude. Καβαλάς τη βασίλισσα της ασφάλτου και νιώθεις το «Born to be wild» να παίρνει σάρκα και οστά. Μερικές φορές όμως η βασίλισσα, η άσφαλτος ή η τύχη σε προδίδουν και το όνειρο της περιπέτειας δεν έχει καλή έκβαση.
Αυτή την Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου, 4 σπουδαίοι μάγειρες ενώνουν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό. Ο Σταμάτης Τσίλιας, ο Πολυχρόνης Δαμαλάς, ο Γρηγόρης Χέλμης και ο Βησσαρίων Παρθένης ψήνουν απίθανα burgers στην Ελληνική Λέσχη Φίλων Μοτοσικλέτας Harley- Davidson για να βοηθήσουν ένα φίλο τους που το έχει πραγματική ανάγκη.
Στις 9 το βράδυ θα φας burgers διάσημων σεφ, θα δώσεις €10/πιάτο και θα κάνεις την καλή πράξη της ημέρας. Όλα τα κέρδη θα διατεθούν για έναν άνθρωπο που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.
Αγία Παρασκευή 50, Μπουρνάζι, 210 3474282
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Tα ελληνικά πιάτα που κρατούν ψηλά τη σημαία
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Στη Γλυφάδα και στο Κολωνάκι, το νέο Overoll είναι το brunch spot που κάνει την κάθε μέρα να κυλά λίγο πιο όμορφα
Eδώ η ζαχαροπλαστική έχει τη θαλπωρή και τη γεύση του σπιτικού
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.