- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Jerome Serres: Back in town
Στο La Suite Lounge τα φώτα της πόλης γίνονται ένα με τα αστέρια Michelin
Από τη Σπονδή και το δικό του «Jerome Serres, μέχρι το Πιλ Πουλ στη σκιά της Ακρόπολης, το όνομά του (βραβευμένο με αστέρι Michelin) έγραψε ιστορία στο χώρο της αθηναϊκής εστίασης. Αργότερα έφυγε στο εξωτερικό, ανέλαβε μεγάλα εστιατόρια, ο τελευταίος χρόνος τον βρήκε στο εστιατόριο «Table Fine» στη Βηρυτό.
Φέτος όμως, ο Jerome Serres κάνει την έκπληξη και εμφανίζεται ξανά στο προσκήνιο της πόλης, επιστρέφοντας στη γαστρονομική αρένα με ένα δυνατό σύμμαχο. Στον τελευταίο όροφο Sr. George Lycabettus, στο ανακαινισμένο και λαμπερό La Suite Lounge που έχει όλη την Αθήνα στα πόδια του, ήρθε η ώρα να γνωρίσουμε ξανά τον Jerome Serres, σε μια συνάντηση που ήδη έχει γίνει talk of the town.
Ο πολυβραβευμένος chef σε συνεργασία με τον head chef του ξενοδοχείου, Βασίλη Μήλιο υπογράφει το νέο μενού του La Suite Loumge. Το καινούργιο μενού έχει έντονα μεσογειακά αρώματα, χρησιμοποιεί τοπικά ελληνικά υλικά, αλλά ταυτόχρονα αναβλύζει από νότες γαλλικής φινέτσας που υπόσχονται αξέχαστα δείπνα υψηλού επιπέδου.
Μια που η λαμπερή συνεργασία ενσαρκώνεται με αφορμή τα 40 χρόνια λειτουργίας του St.George Lycabettus, μέχρι το τέλος του 2015 το μενού θα σερβίρεται στην επετειακή τιμή των €40/άτομο με ένα ποτήρι σαμπάνια. Ζητείστε το από τις 20 Νοεμβρίου και από Τρίτη μέχρι Σάββατο βράδυ, στο υπέροχο La Suite Lounge, χαζεύοντας τη θέα μιας μαγικής πόλης.
Info: Κλεομένους 2, Κολωνάκι, 210 7416000/ Ανοιχτά από το μεσημέρι, happy hour κάθε μέρα 18.00-20.00
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δέκα χρόνια, ένας μοναδικός χώρος όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη μαγειρική τέχνη
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.