Tip of the day

To πιο ζεν και παντός καιρού σπορ

Μαθήματα Sup Yoga στη Βουλιαγμένη

mjsigalou
Μαρία-Ιωάννα Σιγαλού
15’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
sup στη θάλασσα
©unsplash/ Peter Csipkay

Σε διάφορα spots στη Βουλιαγμένη, μπορείς να απολαύσεις sup yoga sessions από την True Life Sports

Έχω και έχω δοκιμάσει σπορ. Κάποια τα παράτησα γρήγορα και άλλα τα συνεχίζω ακόμα. Yoga είχα κάνει στο παρελθόν. Μία δύο φορές δοκίμασα και Sup (stand up paddle board). Όμως Sup και Yoga ταυτόχρονα, το λεγόμενο Sup Yoga, ομολογώ δεν είχα ξαναδοκιμάσει.

Namaste λοιπόν! Πάνω σε μία ροζ σανίδα, με τον ήλιο στο πρόσωπο μου και αλάτι στο κορμί μου, πέρασα το Σάββατο μου. Υπάρχει κάτι καλύτερο από το να απολαμβάνεις το golden hour επιπλέοντας στη θάλασσα; Για 90 ολόκληρα λεπτά, βίωσα το απόλυτο ζεν. Ένιωθα την ενέργεια του ήλιου και του νερού. Aπολάμβανα, όλα τα στοιχεία της φύσης και γινόμουν ένα με αυτά. Κυριολεκτώ, αφού δεν ήταν και λίγες οι φορές που έχασα την ισορροπία μου και «αγκάλιασα» το νερό. «Αχ, λίγο να δροσιστώ!», είπα διστακτικά, μη θέλοντας να δείξω το πόσο αρχάρια είμαι. Όταν «έκοψα» και κάποιους από τους γύρω μου να είναι στην ίδια φάση με εμένα, η αλήθεια είναι ότι ανακουφίστηκα. Βουτούσα περήφανη στο νερό και ύστερα συνέχιζα απτόητη το session μου. Γιατί πραγματικά το sup yoga είναι ένα άθλημα για όλους! Όταν ολοκληρώθηκε το μάθημα, ένιωσα στα αλήθεια αναζωογονημένη και σήμερα δεσμεύομαι ενώπιον όλων σας ότι αυτό είναι ένα σπορ που θα συνεχίσω. 

κορίτσι με σανίδα sup
©mjsigalou

Μαθήματα Sup Yoga, προσφέρονται από την Τrue Life Sports σε διάφορα spots στην περιοχή της Βουλιαγμένης και συγκεκριμένα από το Sup Yoga founder, Σταύρο Αθανασόπουλο. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι το χαμόγελο σου -οκ και το μαγιό σου-, καθώς παρέχονται οι σανίδες sup και τα wetsuits, -για να συνεχίσεις όλο το χειμώνα-. Ενέργεια και χαλάρωση, σε ένα παντός καιρού σπορ. Δοκίμασε αυτό το ιδιόμορφο yoga session και θα νιώσεις SUPer excited! 

Εκτός από sunset classes (18:00-19:30), τα ΣΚ πραγματοποιούνται και morning classes (11:30-13:00). Ωστόσο επειδή είναι ένα σπορ που επηρεάζεται από τα στοιχεία της φύσης και κυρίως τη θάλασσα, τα ωράρια μεταβάλλονται. Για αυτό το λόγο, μπορείς να ενημερώνεσαι από τη σελίδα του instagram την οποία θα βρεις παρακάτω. 

Πληροφορίες στο instagram account: truelifesports και στο κινητό τηλέφωνο: +306947711479

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ