- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
ΣΥΡΙΖΑ-Χταποδιάδα: Καρανίκας υπέρ Πολάκη, ξυφουλκεί κατά της «Αυγής»
«Μέτρα πριν καταλήξει η εφημερίδα δημοσιογραφικό σκουπίδι» (!)
O Νίκος Καρανίκας στηρίζει τον Παύλο Πολάκη και εξαπολύει βέλη κατά της εφημερίδας «Αυγής» και της διευθυντικής ομάδας της με αφορμή την «φάρμα των χταποδιών»
Τη στήριξή του στον Παύλο Πολάκη εκφράζει ο Νίκος Καρανίκας, με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, στην κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στον πρώην αναπληρωτή υπουργό Υγείας και στην εφημερίδα «Αυγή».
Αφορμή της εσωκομματικής αυτής κόντρας ήταν τα… δικαιώματα των χταποδιών. Πιο συγκεκριμένα άρθρο της «Αυγής» που υπέγραφε ο δημοσιογράφος, Πέτρος Κατσάκος, μιλούσε για τις επιπτώσεις που θα έχουν οι βιομηχανικές «φάρμες χταποδιών» στην εξέλιξη του είδους στον πλανήτη, με τον Πάυλο Πολάκη να ξιφουλκεί κατά της εφημερίδας που πάντως σήκωσε το γάντι.
Λίγα 24ωρα μετά την απάντηση της εφημερίδας στις αιτιάσεις Πολάκη, ο Νίκος Καρανίκας παίρνει τη σκυτάλη και ζητά την παραπομπή της διευθυντικής ομάδας της «Αυγής» στην επιτροπή δεοντολογίας του κόμματος.
«Άμεσα να παρθούν μέτρα ώστε να μη το ξαναζήσουμε. Η Επιτροπή Δεοντολογίας να λειτουργήσει άμεσα χαρακτηρίζοντας το δημοσίευμα της Αυγής ύβρις προς το κομματικό στέλεχος - τον Παύλο Πολάκη, αλλά και το ίδιο το κόμμα. Να γίνει άμεσα πριν καταλήξει η εφημερίδα ΑΥΓΉ ένα δημοσιογραφικό σκουπίδι που συκοφαντεί συντρόφους και υπηρετεί χταπόδια», γράφει μεταξύ άλλων.
Νίκος Καρανίκας: Θέση υπέρ Πολάκη στην κόντρα με την «Αυγή»
«Λάθος για την Αριστερά.
Σωστό για τον ανήθικο φιλελευθερισμό.
Μέσα στα δημοκρατικά εκλεγμένα όργανα του κόμματος όπως και στις ΟΜ τα μέλη έχουν δικαίωμα να πούνε την οποιαδήποτε άποψη τους και να ασκήσουν την κριτική τους για οτιδήποτε.
Οι απόψεις που εκφράζονται αποκλειστικά στα όργανα αντιμετωπίζονται μέσα στο κόμμα δημοκρατικά και όχι δημόσια στην ΑΥΓΉ, την εφημερίδα του κόμματος με κουτσομπολιά που σκοπό έχουν την δολοφονία χαρακτήρων και την συκοφάντηση ανθρώπων.
Μια οποιαδήποτε εφημερίδα μπορεί να γράφει ό,τι θέλει και η κριτική είναι αναπόφευκτη, αλλά μια αριστερή εφημερίδα και συγκεκριμένα η ΑΥΓΉ δεν επιτρέπεται να δημοσιεύει τις τοποθετήσεις των συντρόφων και μάλιστα με απώτερο σκοπό την επίθεση στον σύντροφο.
Απαράδεκτο. Αντικομματικό και προπάντων αντισυντροφικό.
Μεγάλο λάθος.
Σίγουρα δεν θα ξαναγίνει καθώς έχουμε μια νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση της ΝΔ να νικήσουμε και όχι να την πριμοδοτήσουμε με επιθέσεις σε συντρόφους.
Αυτά τα φιλελέδικα δημοσιογραφικά κόλπα δεν είναι αριστερά και προκρίνουν το κουτσομπολιό, την συκοφάντηση, την χυδαιότητα, την δεξιά κουλτούρα παρασύροντας δυστυχώς στην ποταπότητα και άλλα μέλη που έτρεξαν να υπερασπιστούν το φιλελέδικο δικαίωμα της ελεύθερης δήθεν δημοσιογραφίας, κάνοντας φτηνιάρικο χιούμορ που ταιριάζει μόνο στον χαρακτήρα τους. Κατάντια.
Άμεσα να παρθούν μέτρα ώστε να μη το ξαναζήσουμε.
Η επιτροπή δεοντολογίας να λειτουργήσει άμεσα χαρακτηρίζοντας το δημοσίευμα της Αυγής ύβρις προς το κομματικό στέλεχος - τον Παυλος Πολακης αλλά και το ίδιο το κόμμα.
Να γίνει άμεσα πριν καταλήξει η εφημερίδα ΑΥΓΉ ένα δημοσιογραφικό σκουπίδι που συκοφαντεί συντρόφους και υπηρετεί χταπόδια».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Θεσμική ανακοίνωση μετά από την αναφορά της Ζωής Κωνσταντοπούλου στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής
Αν η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας δεν ζητήσει συγγνώμη, ο υπουργός Υγείας θα καταθέσει μήνυση
Ιστορική μέρα για το Πολεμίκο Ναυτικό
Τρόπος υπολογισμού και πότε θα πιστωθεί το ποσό
Ο υπουργός Επικρατείας καταγγέλλει «χυδαία και αναιτιολόγητη επίθεση» προς τη σύζυγό του από την πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας
«Ο Τσίπρας μπορεί να είναι και η ευκαιρία του ΠΑΣΟΚ»
Τι φταίει και η πρώην Πρόεδρος της Βουλής τσακώνεται κάθε μέρα
Πρωθυπουργικές αναφορές σε Ουκρανία, πολυετές δημοσιονομικό πλαίσιο, ΚΑΠ και την έπαρση της ελληνικής σημαίας στη φρεγάτα «Κίμων»
«Αφήνει ανέγγιχτες τις απαιτήσεις των funds» - Κοινή δήλωση Μιλένας Αποστολάκη και Δημήτρη Σπυράκου
Νέο πρόγραμμα ανακαίνισης κατοικιών δίνει έως 36.000 ευρώ για να επιστρέψουν ακίνητα στην αγορά
Τι περιλαμβάνει για «κούρεμα» και σταθερό επιτόκιο
«Μου έστειλε δύο – τρία μηνύματα απολογητικά, αλλά και αυτά τα έσβησε μετά» είπε ο δημοσιογράφος
«Έχετε δικό σας τεκμήριο αναξιοπιστίας»
Παρέμβαση στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου από τον ευρωβουλευτή της ΝΔ και του ΕΛΚ
Ένα χρονικό που έκλεισε στο Στρασβούργο
Η υπόθεση έχει προκαλέσει έντονο εσωτερικό αναβρασμό στον ΣΥΡΙΖΑ
Το ποσοστό όσων δηλώνουν «θετικοί» σε ένα τέτοιο εγχείρημα μειώνεται από το 14% τον Νοέμβριο στο 11%
Με φόντο τον ξυλοδαρμό δημοσιογράφου από τον σημερινό ευρωβουλευτή
Ο ευρωβουλευτής παραδέχθηκε εμμέσως πλην σαφώς τον ξυλοδαρμό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.