Θεματα

Εσύ τι θα φας σήμερα;

Η L’ Artigiano δημιούργησε ακόμα περισσότερες ιταλικές γεύσεις

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
96817-194053.jpg

Στις σύγχρονες πόλεις η ζωή τρέχει με τόσο γρήγορους ρυθμούς που συχνά δεν την προλαβαίνεις. Είναι λογικό να μη βρίσκεις πάντα χρόνο για να μαγειρέψεις. Ευτυχώς όμως υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι (εκτός από τη μαμά σου) που φροντίζουν να τρως ποιοτικό φαγητό κάθε μέρα!

Δεν είναι τόσο εύκολο να βρεις μεγάλες αλυσίδες εστιατορίων που να προσφέρουν ποιοτικό και νόστιμο φαγητό. Στην Ελλάδα, όμως, ευτυχώς υπάρχει η L’Artigiano, εκεί όπου δημιουργούν με όρεξη και φαντασία πιάτα από τις πιο αγνές πρώτες ύλες. Και οι νοστιμιές αυτές είναι οι αγαπημένες μας. Πώς θα μπορούσαν άλλωστε να μην είναι, όταν πρόκειται για γνήσιες ιταλικές γεύσεις στις οποίες κανένας Έλληνας δεν μπορεί να αντισταθεί;

n

Στην αυθεντική ιταλική κουζίνα της L’ Artigiano οι σεφ είναι πάντα Ιταλοί και έτσι ξέρουν από πρώτο χέρι όλα τα μυστικά. Οι τελευταίες τους δημιουργίες –τέσσερα καινούργια πιάτα ζυμαρικών σκέτη απόλαυση– μας άνοιξαν την όρεξη για (ακόμη) μία επίσκεψη στα εστιατόρια L’ Artigiano.

Φέτος, λοιπόν, υποδεχόμαστε την άνοιξη με Tortelloni Porcini γεμιστά με άγρια μανιτάρια πορτσίνι, πάστα τρούφας και αυθεντική παρμεζάνα, αρωματισμένα με ελαφριά κρέμα γάλακτος, Rigatoni Ricotta e Spinaci, με ολόφρεσκα μανιτάρια σαμπινιόν, γαρίδες, σκόρδο και φρέσκο βούτυρο, σβησμένα σε λευκό κρασί, Ravioli Ricotta e Spinaci, γεμιστά με σπανάκι και ρικότα, πασπαλισμένα με φρεσκοτριμμένο πιπέρι, φρέσκο βούτυρο και αρωματικό φασκόμηλο καθώς και Linguine Prosciutto e Funghi, με αυθεντικό προσούτο τύπου San Daniele και μανιτάρια σαμπινιόν δεμένα με μία ελαφριά κρέμα γάλακτος.

n

Όλα αυτά τα ωραία έρχονται στο τραπέζι σου ολόφρεσκα και μοσχοβολιστά καθώς ετοιμάζονται με το που δίνεις την παραγγελία σου. Η L’ Artigiano άλλωστε, είναι από τις λίγες εταιρείες που ενθαρρύνει και επιθυμεί την παρουσία των πελατών της στα καταστήματά της για να διαπιστώσουν από κοντά την υψηλή ποιότητα και τεχνογνωσία των πιάτων της: δύο από τα μυστικά της που τη διατηρούν σταθερά πρώτη στις προτιμήσεις όλων όσων λατρεύουν την αυθεντική ιταλική κουζίνα. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ