Οι εραστές της μπίρας βρήκαν το καινούργιο τους spot
Το Beeracuda άνοιξε και σε περιμένει στα εγκαίνιά του στις 19/09
Πολύ χαιρόμαστε με αυτήν την καινούργια άφιξη στο Χαλάνδρι. Πρόκειται για ένα μαγαζί το οποίο μοιράζεται τον ίδιο έρωτα για την μπίρα, με τους υπόλοιπους θαυμαστές της. Το Beeracuda προσγειώθηκε πριν δυο μήνες και έφερε μαζί του μια ολόκληρη καινούργια φιλοσοφία για τις μπίρες. Με μότο το Beer, Food, Philosophy, υπόσχεται να μας κάνει να ξεχάσουμε όλα όσα ξέραμε μέχρι τώρα.
Δεν έχουμε όλοι τα ίδια γούστα. Για αυτό και στο Beeracuda το έμπειρο προσωπικό, σε βοηθά να επιλέξεις την μπίρα που ταιριάζει καλύτερα σε εσένα, μετατρέποντας την επιλογή αυτή σε μια ιεροτελεστία. Στη συνέχεια, η μύησή σου στον κόσμο της μπίρας ολοκληρώνεται με ένα από τα πιάτα που προτείνει ο σεφ. Εδώ, οι γεύσεις μπερδεύονται γλυκά με τις αναμνήσεις, σε ένα παιχνίδι γεύσης και νοσταλγίας που δε γνωρίζει όρια.
Αυτή την Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου και ώρα 9.00 μ.μ. το Beeracuda γιορτάζει τα εγκαίνιά του, με όμορφες μουσικές, ωραίο φαγητό, άφθονη μπίρα και με καλεσμένους όλους εμάς, για να γνωρίσουμε αυτή τη φιλοσοφία από κοντά. Μην το χάσεις!
Εθνικής Αντιστάσεως 9-11, Χαλάνδρι, 210 6893558
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δέκα χρόνια, ένας μοναδικός χώρος όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη μαγειρική τέχνη
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.