- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Τα πικνίκ μας αρέσουν πολύ. Μας αρέσουν όμως περισσότερο όταν κάποιος άλλος αναλαμβάνει την προετοιμασία.
Στις 23 και 24 Μαΐου, το εστιατόριο Fuga σε συνεργασία με το Ελληνογαλλικό Εμπορικό Επιμελητήριο, ανοίγουν το καλαθάκι του πικνίκ και βγάζουν από μέσα καλούδια με άρωμα Γαλλίας και γεύσεις με την υπογραφή του Chef de Cuisine της Σπονδής, William Mahi.
Ο κήπος που βρίσκεται κρυμμένος πίσω από το Μέγαρο Μουσικής και μοιάζει με πίνακα ροκοκό, είναι ήδη φουντωμένος και έχει όλες τις πινελιές που χρειάζεσαι για να χαλαρώσεις. Τις ίδιες μέρες, σε συνδυασμό με το πικνίκ, θα φιλοξενεί και μια σειρά από κεφάτες δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους, οργανωμένες από το γαλλικό βιβλιοπωλείο Le Livre Ouvert.
Για πληροφορίες και κρατήσεις, καλέστε στο 210 3625516.
Παρασκευή 23 Μαίου: 16.00-20.00
Σάββατο 24 Μαίου: 12.00-17.00
Βας. Σοφίας & Κόκκαλη, Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δέκα χρόνια, ένας μοναδικός χώρος όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη μαγειρική τέχνη
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.