- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Το Bazaki juice bar γιορτάζει τα 5 χρόνια λειτουργίας του με ένα Juice Party
Το Bazaki ξεκίνησε την ιστορία του τον Μάιο του 2014 και έγινε το 1ο juice bar που χρησιμοποιεί αποχυμωτή ψυχρής έκθλιψης (cold pressed). Από τότε μέχρι σήμερα προσφέρει βιολογικούς χυμούς, υγιεινά και νόστιμα γεύματα, smoothies και raw vegan γλυκά. Κάπως έτσι πέρασαν 5 χρόνια που πίνουμε χυμό στο βαζάκι και το πρωτοπόρο juice bar είπε να το γιορτάσει με ένα… juice party.
Την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου από τις 19.00 και μετά το Bazaki ανοίγει την πράσινη αυλή του και μας καλεί όλους στο party του, που είναι αφιερωμένο στην ευεξία, την ευζωία και την ενέργεια. Ο dj Trooper αναλαμβάνει τα decks με τις funky dance μουσικές του, τα signature cocktails είναι βασισμένα στους cold pressed χυμούς, ενώ το μενού συμπληρώνουν limited edition χυμοί ειδικά σχεδιασμένοι για τη βραδιά, αλλά και τα διάσημα vegan hot dog, μαζί με πολλά ακόμα λαχταριστά raw vegan σνακς, όλα σε ειδικές τιμές.
Αριστοτέλους 33, Χαλάνδρι, 210 6800067
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Στη Γλυφάδα και στο Κολωνάκι, το νέο Overoll είναι το brunch spot που κάνει την κάθε μέρα να κυλά λίγο πιο όμορφα
Eδώ η ζαχαροπλαστική έχει τη θαλπωρή και τη γεύση του σπιτικού
Πάντα φρέσκο, πάντα χειροποίητο, πάντα μοναδικό
Σημείο αναφοράς για όσους αγαπούν το καλό, αυθεντικό γλυκό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.