- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Πώς θα γίνει να είναι κάθε μέρα Παρασκευή;
Τα TGI Fridays έχουν τον τρόπο και μια ολόκληρη φιλοσοφία
Κάθε Παρασκευή η χαρά είναι διπλή: από τη μία η κουραστική εβδομάδα τελείωσε, από την άλλη τα ωραία του Σαββατοκύριακου αρχίζουν από στιγμή σε στιγμή. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτή είναι η καλύτερη μέρα της εβδομάδας. Ποιος δεν θα ήθελε να ζούσε την κάθε μέρα του σαν να ήταν Παρασκευή;
Όμως υπάρχει μόνο ένα μέρος στον κόσμο όπου κάτι τέτοιο είναι εφικτό. Και αυτό είναι τα TGI Fridays. Το στέκι, που από το 1997 με το πιο κεφάτο προσωπικό, τη χαρούμενη μουσική και το λαχταριστό φαγητό κάνουν την κάθε μέρα μας να μοιάζει με Παρασκευή.
Επειδή όμως σε αυτή τη ζωή τίποτα δεν είναι τυχαίο, η έμφαση στη λεπτομέρεια (ειδικά όσον αφορά το φαγητό) είναι που κάνει όλη τη διαφορά στα TGI Fridays. Τα αγαπημένα σου burgers, από 100% φρέσκο μοσχαρίσιο κιμά, σερβίρονται καθημερινά σε φρέσκο brioche ψωμάκι, ενώ ο διάσημος πουρές “Fridays” παρασκευάζεται εδώ κάθε μέρα, αποκλειστικά από φρέσκιες πατάτες. Άλλωστε οι chefs των TGI Fridays διαλέγουν πάντα τις καλύτερες πρώτες ύλες και δημιουργούν πραγματικά ξεχωριστές γεύσεις. Για παράδειγμα, όλα τα dressing, όπως και το μοναδικό Guacamole είναι χειροποίητα και ετοιμάζονται εδώ καθημερινά. Αυτό θα πει σημασία στη λεπτομέρεια.
Εκτός όμως από τα προκλητικά νόστιμα burgers (αχ αυτή η Jack Daniel’s sauce…), τα TGI Fridays έχουν και όλες τις γευστικές απαντήσεις για εκείνους που προσέχουν τη διατροφή τους. Οι Living Well προτάσεις των TGI Fridays βασίζονται σε πρώτες ύλες, ωφέλιμες για τον οργανισμό μας, όπως π.χ. η quinoa. Η quinoa με αντιοξειδωτική δράση, σίδηρο και λιπαρά Ω3, θεωρείται η μητέρα όλων των σπόρων και την απολαμβάνεις καθημερινά στην quinoa super salad. Η Ahi Tuna Salad είναι άλλη μία νόστιμη και υγιεινή επιλογή, καθώς ο ahi tuna είναι πλούσια πηγή πρωτεΐνης και σεληνίου, ενώ περιέχει βιταμίνη D και φώσφορο που βοηθάει στην απορρόφηση του ασβεστίου και στη διατήρηση υγιών οστών.
Για όλα αυτά (και για πολλά ακόμα) τα TGI Fridays σου αρέσουν τόσο πολύ. Κυρίως όμως, γιατί εσύ ξέρεις πως η Παρασκευή δεν είναι απλά μια μέρα, είναι ολόκληρη φιλοσοφία. Και τα TGI Fridays είναι χωρίς αμφιβολία οι πιο θερμοί οπαδοί της.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δέκα χρόνια, ένας μοναδικός χώρος όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη μαγειρική τέχνη
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.