Κάτι να καίει…
Burger που βγάζει φωτιές, σάλτσα με φλογερό ταμπεραμέντο, καυτές πατάτες με τσίλι και τυρί. Αν σου αρέσουν τα καυτερά, αυτή είναι για εσένα η καλύτερη εβδομάδα του μήνα.
Στις 25 Φεβρουαρίου τα Hard Rock Cafe γιορτάζουν τη Hard Rock Chilly Day (όπως Αμερική) και αποδίδουν φόρο τιμής σε αυτή την κόκκινη πιπεριά που καίει καρδιές και… χείλη. Μόνο για αυτή την εβδομάδα (μέχρι την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου), στα Hard Rock Cafe σε περιμένει ένα μενού σκέτη κόλαση! Hard Rock Chilly Burger με μπιφτέκια μαριναρισμένα σε Jack Daniels, γεμιστά με τυρί και τσίλι, Chilly Cheese Fries, με μαριναρισμένες πατάτες σε σπιτική σάλτσα από τσίλι, μοσχαρίσιο κρέας και τυρί που σερβίρονται με σάλτσα jalapenos ή με τη φλογερή σκωτσέζικη σάλτσα Bonnet και τέλος Chocolate Chilly brownie, σερβιρισμένο με παγωτό βανίλια και σπιτική μαρμελάδα φράουλας με τσίλι.
Αν νομίζεις ότι μπορείς να σβήσεις την κάψα σου με ένα δροσερό ποτάκι, σόρι αλλά κάνεις λάθος. Είπαμε, αυτό το μενού απευθύνεται μόνο σε αυτούς που τρέφουν πραγματική λατρεία για τα καυτερά. Για αυτό θα πιεις Chocolate Chilly Martini, Mexican Mary και (αν αντέξεις) Spicy Mango Mojito. Cheers!
Αδριανού 52, Μοναστηράκι, 210 3245170
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δέκα χρόνια, ένας μοναδικός χώρος όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη μαγειρική τέχνη
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.