Θεματα

Φεστιβάλ γεύσης στο Artisanal

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
317617-625869.jpg

Πολύχρωμο, με έναν υπέροχο κήπο, μια παραμυθένια «orangerie» και τον εξαιρετικό σεφ Δημήτρη Δημητριάδη, γνωστό για τις δημιουργικές του «επεμβάσεις» στην ελληνική και τη διεθνή κουζίνα, το εστιατόριο Artisanal είναι πάντα μια καλή επιλογή, όταν ψάχνεις κάτι διαφορετικό. Αγαπά τους πειραματισμούς, δεν επαναπαύεται ποτέ, του αρέσει να μας εκπλήσσει δημιουργικά. Αυτή τη φορά, η έκπληξη δεν είναι ούτε μία, ούτε δύο, αλλά τέσσερις. Όσοι και οι σεφ που θα μαγειρέψουν στο γνωστό εστιατόριο στα πλαίσια του Φεστιβάλ Γευσιγνωσίας Ελληνικής Δημιουργικής κουζίνας, που διοργανώνει για όλον τον επόμενο μήνα.

Από τις 25 Ιανουαρίου και για 4 Δευτέρες ο Δημήτρης Δημητριάδης παραχωρεί την κουζίνα του σε τέσσερις καλούς σεφ και φίλους. Κάθε Δευτέρα ένας από αυτούς συνθέτει το δικό του προσωπικό μενού με άρωμα Ελλάδας.

Το φεστιβάλ ανοίγει ο Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος (Domotel Kastri Hotel), την 1η Φεβρουαρίου ακολουθεί μια από τις πιο καλές και γνωστές γυναίκες σεφ, η Κωνσταντίνα Φάκλαρη (Aigialos Hotel, Σαντορίνη), τη σκυτάλη παίρνει ο Σταμάτης Μαρμαρινός (Posidonion Grand Hotel, Σπέτσες) στις 8 Φεβρουαρίου, και η αυλαία πέφτει με τον Αλέξανδρο Τσιοτίνη του CTC στις 22 Φεβρουαρίου. Η τιμή του κάθε μενού είναι €45/άτομο.

Ζηρίνη 2, Κηφισιά, 693 6144744

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ