- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Τα λουκούλλεια γεύματα από τη χρυσή εποχή της αεροπορίας
30 απίστευτες εικόνες για ιπτάμενους λιχούδηδες
Από τα 50s μέχρι τα 80s, οι επιβάτες αεροπλάνων είχαν γκουρμέ προνόμια που σήμερα φαντάζουν αδιανόητα.
Υπήρξε μια εποχή που δεν την έβγαζες στο αεροπλάνο με μπισκοτάκι, σνακ και χυμούλη. Ανατρέχοντας στην πλούσια ιστορία της, η αεροπορική εταιρεία Scandinavian Airlines προσφέρει χορταστικές φωτογραφίες περασμένων δεκαετιών από το λογαριασμό του μουσείου της στο Flickr. Από τα 50s μέχρι τα 80s, οι επιβάτες είχαν γκουρμέ προνόμια που σήμερα φαντάζουν αδιανόητα. Δείτε και φανταστείτε τι γινόταν στην πρώτη θέση.
Ένας vintage παράδεισος γαστρονομίας για τα χρόνια που οι low cost πρακτικές ήταν άγνωστες. Ένα φωτογραφικό ταξίδι γευστικής ηδονής για κάθε καλοφαγά. Αλλαντικά, τυριά, γαρίδες, φρούτα, απαιτητικά πιάτα και εκλεκτά κρασιά σερβιρισμένα με αστραφτερά χαμόγελα. Χορτάστε περασμένα μεγαλεία σε φωτογραφίες που θα σας ανοίξουν την όρεξη. Σλουρπ και καλή χώνεψη.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δέκα χρόνια, ένας μοναδικός χώρος όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη μαγειρική τέχνη
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.