- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Καρπούζι με φέτα, καρπούζι με κουκούτσια, καρπούζι μετά τη θάλασσα και πριν τη θάλασσα, καρπούζι για πρωινό, για μεσημεριανό και για βραδυνό. Βρήκαμε στο ίντερνετ 9 νέους τρόπους να εκμεταλλευτείς το δώρο αυτό του θεού στον άνθρωπο που στην Ελλάδα βρίσκεται σε πληθώρα.
1.Καρπούζι σε μαργαρίτα
2. Πίκλες από καρπούζι
Κόψτε σε κομματάκια το ανοιχτό πράσινο μέρος της φλούδας και αποθηκεύστε το σε ξύδι με κανέλλα για ένα χειμωνιάτικο σνακ που θυμίζει καλοκαίρι.
3.Σαλάτα + Καρπούζι = καλοκαίρι.
4. Σπιτικό παγωτό με καρπούζι.
Εάν δεν έχετε παγωτομηχανή, ένα ωραίο σνακ είναι γιαούρτι και γάλα κονσέρβας, ανακατεμένο με καρπούζι χτυπημένο στο μπλέντερ. Το αφήνουμε μερικές ώρες να παγώσει στο ψυγείο και... βουαλά.
5. Η ντοματόσουπα, το γνωστό gazpacho, αποκτά νέα διάσταση εάν προσθέσουμε καρπούζι στη συνταγή.
6. Καρπουζογρανίτα.
Εάν δεν έχετε το ειδικό αξεσουάρ για γρανίτες, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε παγοθήκες και στερεωμένα ξυλάκια.
7. Καλαμάκια φρούτων για ένα δροσερό και κομψό καλοκαιρινό σνακ.
8. Καρπουζόσουπα: καρπούζι με γιαούρτι, λεμόνι ή λάιμ και λίγο μέλι. Ιδανικό για παιδιά.
9. Σούπερ υγιεινό και καλοκαιρινό smoothie με καρπούζι και φράουλα. Μιαμ.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δέκα χρόνια, ένας μοναδικός χώρος όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη μαγειρική τέχνη
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.