Αν ήταν οποιοδήποτε άλλο μαγαζί θα γιόρταζε τα γενέθλιά του φυσώντας μια τούρτα με 20 κεράκια. Είναι όμως το Sushi Bar που πριν δύο δεκαετίες στάθηκε αρκετά τολμηρό ώστε να πρωτοσυστήσει στους Αθηναίους την ιαπωνική κουζίνα. Τώρα, πρωτοπορεί για ακόμη μία φορά και μας συστήνει τη νέα τάση, που ήδη γίνεται μόδα στο εξωτερικό.
Η Δύση συναντά την Ανατολή σε μια γευστική ιστορία που μόνο καλό τέλος μπορεί να έχει. Αν αγαπάς το burger και αν σου αρέσει και το sushi, τότε γιατί να μην μπορείς να απολαύσεις και τα δύο…ταυτόχρονα;
Το Sushi Bar βάζει τη σφραγίδα του σε έξι λαχταριστά sushi burgers που παντρεύουν τα παραδοσιακά στοιχεία της ιαπωνικής κουζίνας με την κλασική δομή του burger που όλοι ξέρουμε. Έτσι έχουμε burger με φιλέτο σολομού, με sashimi, με σολομό teriyaki, με ταρτάρ τόνου και φύκι nori, ακόμα και μια γλυκιά ομελέτα στη veggie εκδοχή της. Οι στρώσεις από φύκια nori και wakame, ginger, αυγά χελιδονόψαρου, ανανά, αβοκάντο και άλλα φρέσκα λαχανικά συμπληρώνουν το sushi burger ενώ οι απαλές και οι spicy σος βάζουν τη δική τους νόστιμη πινελιά.
Τα πρωτότυπα αυτά burgers κυκλοφορούν ήδη σε δύο μεγέθη. Regular για εσένα που λαχταράς κάτι το πληθωρικό και mini για να μπορείς να δοκιμάσεις πάνω από ένα. Τι λες λοιπόν;
Πλ. Βαρνάβα, Παγκράτι, 210 75 24 354│Γ. Βλάχου 38, Ν. Ψυχικό 210 67 29 333-4│Άτλαντος 1, Π. Φάληρο, 210 98 02 111, www.thesushibar.gr, Fb: THE SUSHI BAR
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δέκα χρόνια, ένας μοναδικός χώρος όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη μαγειρική τέχνη
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.