Κοσμος

Αυξάνει τις στρατιωτικές της δαπάνες η Ιαπωνία

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
32684-72858.jpg

180,5 δις γεν (1,6 δισεκατομμύρια ευρώ) σκοπεύει να διαθέσει η Ιαπωνική κυβέρνηση για να ενισχύσει τους στρατιωτικούς εξοπλισμούς της μέσω συμπληρωματικού προϋπολογισμού με στόχο την τόνωση της οικονομίας, ανέφερε αξιωματούχος του Υπουργείου Άμυνας στο Γαλλικών Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP).

Σε μια περίοδο που η Ιαπωνία βρίσκεται εν μέσω σοβαρής διπλωματικής διένεξης με την Κίνα, και το Τόκιο εκφράζει φόβους για τις πυραυλικές δοκιμές της Βόρειας Κορέας, ο αξιωματούχος του υπουργείου δήλωσε χαρακτηριστικά «θα ζητήσουμε 180,5 δισεκατομμύρια για τις στρατιωτικές δαπάνες» είπε, προσθέτοντας ότι μέρος των χρημάτων θα δαπανηθεί για την αγορά των αντιπυραυλικών συστημάτων εδάφους-αέρος PAC-3 και τον εκσυγχρονισμό τεσσάρων μαχητικών σειράς F-15».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ούλριχ Ζίγκμουντ, ο επικεφαλής του AfD © EPA/CLEMENS BILAN
Χορεύοντας με τους Ακροδεξιούς: Η Ευρώπη που λαχταρήσαμε δεν υπάρχει πια

Υπάρχει η εντύπωση πως η Δημοκρατία στην Ευρώπη είναι κάποιος κανόνας. Ψεύδος. Η Δημοκρατία ήταν και είναι παρένθεση σε μία Ευρώπη με παθολογική ροπή στον αυταρχισμό.

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY