Κοσμος

Απαγορεύτηκε η είσοδος σε ποδηλάτες με εφαρμοστά σορτς και αποκαλυπτικά «εξογκώματα»

Σε καφέ ξενοδοχείου στη Νέα Ζηλανδία

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
126955-285636.jpg

Ξενοδοχείο στη Νέα Ζηλανδία απαγόρευσε τα εφαρμοστά από λύκρα ποδηλατικά σορτς επειδή βρίσκει «αντιαισθητικά και ακατάλληλα» τα πρωινά «εξογκώματα και φουσκώματα» των ποδαλατών. Η πρωτοβουλία «αναβάθμισης του κώδικα ντυσίματος» ανήκει στο Ξενοδοχείο Πλάου στην Ρανγκιόρα, το οποίο έχει τοποθετήσει στην είσοδό του πινακίδα που αναγράφει τα εξής: «Το ποδήλατο είναι ένα πανέμορφο αντικείμενο, αλλά τα λύκρα σορτς δεν θα έπρεπε να είχαν εφευρεθεί. Εδώ δεν επιτρέπονται τα λύκρα».

image

Ο Μάικ Σόντερς, συνιδιοκτήτης του ξενοδοχείου, δήλωσε ότι θέλουν να προωθήσουν το καφέ του ξενοδοχείου ως ένα παραδοσιακό, φιλικό προς τις οικογένειες τόπο συνάντησης και τα λύκρα σορτς είναι πολύ αποκαλυπτικά για το ανθρώπινο σώμα. «Δεν έχω κάτι με το υλικό λύκρα, αλλά με τα σορτς. Πολλοί πελάτες είναι μας είναι ηλικιωμένοι και παιδιά και δεν χρειάζονται να βλέπουν τέτοιες λεπτομέρειες του σώματος», είπε ο Σόντερς.

Η πρόεδρος της ποδηλατικής λέσχης Πήγασος, Τρέισι Κλαρκ, δήλωσε πως η απαγόρευση δείχνει «έλλειψη κατανόησης και άγνοια».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY