Αρχειο

Paul McCartney και Lady Gaga μαζί στο στούντιο

Οι δυο σταρ συνεργάζονται για το soundtrack ταινίας animation

98738-197566.jpg
Ιωάννα Μαράβα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
99558-198981.jpg

Ο Paul McCartney γράφει παραμύθια που γίνονται ταινίες! Το θρυλικό σκαθάρι και η Mother Monster ενώνουν τις φωνές τους για το soundtrack της ταινίας animation «High in the Clouds», που βασίζεται στο ομότιτλο παιδικό παραμύθι που έγραψε ο τραγουδιστής το 2005. Η ίδια η Lady Gaga ανεβάζοντας μια κοινή τους φωτογραφία από το στούντιο ηχογράφησης, έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram: «περνώντας ευχάριστες στιγμές με τον Paul και καλούς φίλους. Υπέροχοι μουσικοί, φανταστική ατμόσφαιρα, πολλά γέλια».

Η Lady Gaga, όπως ομολογεί και η ίδια, είναι φανατική θαυμάστρια του Paul: «δεν θα ξεχάσω ποτέ όταν με πήρε τηλέφωνο πέρσι για πρώτη φορά και του το έκλεισα νομίζοντας πως είναι φάρσα».

image

Ο McCartney έχει γράψει επτά τραγούδια για την ταινία ενώ φημολογείται πως θα δανείσει και τη φωνή του σε έναν από τους κεντρικούς της χαρακτήρες.

Η ταινία επικεντρώνεται στο περιπετειώδες ταξίδι ενός σκίουρου του Wirall ο οποίος αναζητά το μυθικό νησί των ζώων, την Animalia. Σκηνοθέτης της ταινίας είναι ο Cody Cameron ενώ το σενάριο υπογράφει ο Josh Klausner. Το μουσικό κομμάτι της ταινίας έχει αναλάβει ο κιθαρίστας των Pearl Jam, Mike McCready. Καμία επίσημη ημερομηνία δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα είτε για την κυκλοφορία της ταινίας είτε του soundtrack.

image

Ο Paul κατέχει τον τίτλο του «πιο εμπορικά επιτυχημένου τραγουδιστή στην ιστορία της δημοφιλούς μουσικής». Παρ’ όλα αυτά αποδεικνύει πως είναι άνθρωπος με πολλές καλλιτεχνικές ανησυχίες αφού εκτός από το τραγούδι, τη συγγραφή παιδικών βιβλίων και ποιημάτων ασχολείται και με τη ζωγραφική. Τις τελευταίες δυο δεκαετίες έχει παρουσιάσει πάνω από 60 έργα του σε διάφορες ευρωπαϊκές γκαλερί.

Παρά τα 73 του χρόνια εξακολουθεί και παραμένει στην πρώτη γραμμή της δημοσιότητας, συνεργαζόμενος με μεγάλα ονόματα της σύγχρονης μουσικής σκηνής όπως την Rihanna και τον Kanye West.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ