Φωτογραφια

Διαγωνισμός φωτογραφίας σε συνεργασία με το iFocus.gr

Σου αρέσει η φωτογραφία; Κέρδισε πλούσια δώρα

62222-137653.jpg
A.V. Team
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Διαγωνισμός φωτογραφίας σε συνεργασία με το iFocus.gr

Διαγωνισμός φωτογραφίας σε συνεργασία με το iFocus.gr.

Είτε ξεκινάτε τώρα τα πρώτα σας βήματα στη φωτογραφία, είτε είστε έμπειροι φωτογράφοι, η Athens Voice και το www.iFocus.gr  (iFocus-photo gallery) σάς δίνουν τη δυνατότητα να διεκδικήσετε 4 υποτροφίες στα σεμινάρια φωτογραφίας, μια φωτογραφική μηχανή Instax mini 12, ευγενική χορηγία της Fujifilm Hellas, και τρία τυπώματα σε αλουμίνιο 40 επί 60, ευγενική χορηγία της εταιρίας Ψηφιακό Τύπωμα.

Ασπρόμαυρη φωτογραφία γυναίκας
Φωτογραφία: Δώρα Λαβαζού

Ο διαγωνισμός είναι ανοιχτός σε κάθε κατηγορία, πρόταση, ύφος, κίνημα, προσέγγιση, φορμάτ (π.χ.φωτογραφία δρόμου, πορτρέτο, τοπίο, στούντιο, ταξιδιωτική κ.α.). Οι φωτογραφίες μπορούν να έχουν είτε ανεξάρτητο θέμα ή ενιαίο. Προσοχή, να μην περιέχουν υπογραφές, υδατογραφήματα, στοιχεία επικοινωνίας και περιθώρια.

Κολάζ φωτογραφιών
Fujifilm Hellas

Δώρα

- Μία υποτροφία για το τμήμα των νεοεισερχόντων στη φωτογραφία, αξίας 600 Ευρώ. Περισσότερες πληροφορίες, εδώ

- Μία υποτροφία για το τμήμα "Ανακαλύπτοντας το προσωπικό ύφος" αξίας 600 Ευρώ. Περισσότερες πληροφορίες, εδώ

- Μία υποτροφία για το τμήμα "Aυτογνωσιακή Φωτογραφία" διάρκειας 3 μηνών, αξίας 250 Ευρώ. Περισσότερες πληροφορίες, εδώ

- Μία υποτροφία "Σεμινάριο Φωτογραφίας για γονείς και παιδιά" διάρκειας 3 μηνών, αξίας 372 Ευρώ. Περισσότερες πληροφορίες, εδώ

- Μια φωτογραφική μηχανή Instax mini 12, ευγενική χορηγία της Fujifilm Hellas. Δείτε τη μηχανή εδώ.

- Tρία τυπώματα σε αλουμίνιο (dibond) 40 επί 60, ευγενική χορηγία της εταιρίας Ψηφιακό Τύπωμα. Δείτε δείγμα τυπώματος εδώ.

Ο διαγωνισμός ξεκινά την Τρίτη 1 Αυγούστου και λήγει τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου και ώρα 23.59. 

Τρόπος Υποβολής

Α’ Βήμα

Επιλέξτε 4 φωτογραφίες με τις ακόλουθες προδιαγραφές:

  • Σε μορφή jpg ή jpeg 512Kb έκαστη, μέγιστη πλευρά ανάλυσης 1.200 pixels 
  • ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα αρχεία θα πρέπει να μετονομαστούν με το ονοματεπώνυμο σας στα λατινικά π.χ. George-Papadopoulos-01.jpg

Β’ Βήμα

Μπείτε στη φόρμα συμμετοχής εδώΣυμπληρώστε τα στοιχεία σας στα απαιτούμενα πεδία και εισάγετε τις φωτογραφίες σας, σύμφωνα με τις παραπάνω προδιαγραφές (Βλέπε βήμα Α’)

Γ΄Βήμα

Τσεκάρετε το e-mail σας για την επιβεβαίωση που θα λάβετε σχετικά με την ορθότητα της αποστολής σας. Το mail επιβεβαίωσης θα το λάβετε από το info@ifocus.grΣε περίπτωση που δεν λάβετε επιβεβαίωση από το info@ifocus.gr επαναλάβετε τη διαδικασία με προσοχή για την ορθότητα των προσωπικών σας στοιχείων ή κοιτάξτε στην ανεπιθύμητη αλληλογραφία (σπαμ).

Άντρας βγάζει φωτογραφία
Φωτογραφία: Κώστας Δελχάς

Όροι Συμμετοχής

 - Ο διαγωνισμός διοργανώνεται από την Athens Voice σε συνεργασία με το διαδικτυακό περιοδικό για φωτογράφους iFocus.gr, το οποίο είναι υπεύθυνο για τη διοργάνωση του διαγωνισμού.

 - Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό αποκτούν όλα τα φυσικά πρόσωπα που έχουν συμπληρώσει το 17ο έτος της ηλικίας τους και διαμένουν μόνιμα και νόμιμα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή είναι ελεύθερη σε όλους. Εξαιρούνται οι εργαζόμενοι, οι συντάκτες, οι συνεργάτες της Athens Voice, του iFocus.gr και εργαζόμενοι της Fujifilm Hellas καθώς και οι σύζυγοι και οι συγγενείς τους έως πρώτου και δευτέρου βαθμού.

 - Το iFocus.gr διατηρεί το δικαίωμα σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή, να ανακαλέσει το διαγωνισμό, να τον παρατείνει ή να μεταβάλει τις ημερομηνίες του, χωρίς οι συμμετέχοντες να έχουν ουδεμία αξίωση κατά του iFocus.gr από την αιτία αυτή.

 - Οι νικητές θα παραλάβουν τα έπαθλά τους, μετά από τη διαδικασία ταυτοποίησης των στοιχείων τους. 

- Το iFocus.gr διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει από τους νικητές να προσκομίσουν το αυθεντικό, ασυμπίεστο αρχείο της φωτογραφίας και την φωτογραφική μηχανή με την οποία αυτό ελήφθη, προκειμένου να διαπιστωθεί η ιδιοκτησία της φωτογραφίας, σε περίπτωση που εγερθεί ζήτημα από άλλον υποψήφιο ή τρίτο πρόσωπο, σχετικά με την ιδιοκτησία κάποιας φωτογραφίας.

- Αν κάποιοι νικητές δεν απαντήσουν, εντός δέκα (10) ημερολογιακών ημερών από την αποστολή του μηνύματος κατά τα ανωτέρω, αρνηθούν το δώρο τους ή δεν εμφανιστούν για την παραλαβή του, τότε το iFocus.gr απαλλάσσεται από κάθε υποχρέωση απέναντι στους συγκεκριμένους νικητές επί των σχετικών δώρων τα οποία μεταβιβάζονται στους επιλαχόντες. Σε περίπτωση που δεν επικοινωνήσει μαζί μας κανένας από τους νικητές, τα δώρα ακυρώνονται, το iFocus.gr  δεν έχει πλέον ουδεμία υποχρέωση παράδοσής τους και ουδεμία απαίτηση δύναται να εγερθεί κατά των διοργανωτών από την αιτία αυτή. Διευκρινίζεται περαιτέρω ότι για την ασφάλεια των νικητών, τυχόν δημοσιοποίηση των στοιχείων τους στην σελίδα που διατηρούν η Athens Voice & το iFocus.gr " στο Facebook θα περιλαμβάνει μόνο το ονοματεπώνυμο.

-  Οι φωτογραφίες και τα πνευματικά δικαιώματα αυτών, πρέπει να ανήκουν στον φωτογράφο, να μην παραβαίνουν διατάξεις της νομοθεσίας και να μην είναι προσβλητικές ή ανήθικου περιεχομένου.

 - Οι φωτογραφίες δεν πρέπει να έχουν δημοσιευτεί σε κάποιο άλλον δημόσιο διαγωνισμό.

 - Οι διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα αναδημοσίευσης αυτών.

-  Διευκρινίζεται ρητά ότι, μετά τη λήξη του Διαγωνισμού, η υποβολή φωτογραφιών είναι αυτοδικαίως άκυρη.

Tρόπος Ανάδειξης Νικητή και Επιλαχόντων Διαγωνισμού

Η αρχισυνταξία του iFocus.gr θα επιλέξει τους νικητές και τους επιλαχόντες.

Σε περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η επικοινωνία με τους νικητές του Διαγωνισμού, εντός χρονικού διαστήματος δέκα (10) ημερολογιακών ημερών από την ημέρα της ανακοίνωσης και αποστολής σε αυτούς σχετικού γραπτού μηνύματος, παρά το γεγονός ότι τα στοιχεία τους έχουν αναρτηθεί στα περιοδικά Athens VoiceiFocus.gr, τα πρόσωπα αυτά χάνουν οριστικά τα δικαίωματα τους επί του σχετικών Δώρων το οποίο μεταβιβάζεται στον επιλαχόντα. Το ίδιο ισχύει και σε περίπτωση που η συμμετοχή τους στο διαγωνισμό δεν είναι σύμφωνη με τους παρόντες όρους.  

Κάθε συμμετέχων ρητά συναινεί στη χρήση του ονόματος και της φωτογραφίας του, άνευ χρηματικού ανταλλάγματος στα πλαίσια διενέργειας του παρόντος διαγωνισμού.

Αποδοχή των όρων

Η συμμετοχή στον παρόντα διαγωνισμό, σημαίνει ανεπιφύλακτη αποδοχή των προαναφερθέντων όρων συμμετοχής στο σύνολό τους.

Ανακοίνωση νικητών

Οι νικητές θα ανακοινωθούν την Τετάρτη στις 27 Σεπτεμβρίου 2023, από τα σάιτ των Athens VoiceiFocus.gr και τα social media τους στο Facebook & Instagram.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.