Life in Athens

Πώς τα after work drinks γίνονται ακόμη πιο διασκεδαστικά

Skinos Mastiha Spirit event στο Athens Bar Show με ρυθμούς VOICE 102,5

Ηλιάνα Κωνσταντακάτου.
Ηλιάνα Κωνσταντακάτου
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Skinos Mastiha Spirit Event

To Skinos Mastiha Spirit, το μεγαλύτερο event του φετινού Athens Bar Show είχε warm up dj set από τον VOICE 102,5

Είναι ωραία τα after work drinks. Αφήνεις πίσω το όποιο στρες της δουλειάς, διασκεδάζεις με τους συναδέλφους τους οποίους γνωρίζεις και καλύτερα- ναι τελικά η Μπεθ είναι party animal, και αποτελούν την τέλεια αφορμή να μην περιμένεις καρτερικά το ΣΚ. Και όταν το ποτό μετά τη δουλειά κανονίζεται σε vibrant rooftops με θέα την πόλη, τότε γίνονται ακόμη καλύτερα- χαλάλι το hangover της επόμενης ημέρας. Υπάρχει όμως ένας απαράβατος κανόνας: καμία συζήτηση για deadlines, projects και εν γένει υποχρεώσεις δε γίνεται επιτρεπτή στο τραπέζι. Challenge accepted!

Athens Bar Show 2023: Skinos Mastiha Spirit και VOICE 102,5 

Σε ένα τέτοιο event οργανώσαμε να πάμε με τα παιδιά από το γραφείο την περασμένη εβδομάδα στο 360° Cocktail bar στα πλαίσια του Athens Bar Show με το Sκinos Mastiha Spirit. Μόλις από την πλατεία, βγαίνοντας από το μετρό, ακούγονταν τα beats από τον τελευταίο όροφο, σα να καλούσαν και εμάς να γίνουμε κομμάτι αυτή της βραδιάς. Και όσο ανεβαίναμε τις σκάλες, τόσο πιο πολύ δυνάμωναν και μας έβαζαν στο κλίμα.

Skinos Mastiha Spirit Event
Athens Bar Show 2023: Skinos Mastiha Spirit και VOICE 102,5

Με το που φτάσαμε στο rooftop, διασκορπιστήκαμε στις μπάρες και αρχίζαμε να χαζεύουμε τους καταλόγους με τα cocktails. Όλα είχαν σα βάση τη μαστίχα (as greek as it gets) και για να είμαι ειλικρινής δύσκολα αποφάσιζες ποιο να πάρεις. «Αλλά γιατί να περιοριστώ στο ένα;», σκέφτηκα και το έκανα πράξη. Ξεκίνησα με ένα spicy Mexican Martinez με Skinos Mastiha Spirit, κίτρο και βερμούτ. Το καλύτερο ήταν το chilly lollipop που συνόδευε το ποτό μου– δηλαδή όχι μόνο είχαν φροντίσει για τα spirits, αλλά και τα mixers ήταν επίσης δυνατά.

Skinos Mastiha Spirit Event

Συνέχισα με το Ma Spaggliato με Otto’s Athens Vermouth, ιταλικά bitters και αφρώδη οίνο- εξίσου καλή επιλογή. Έπεισα τον Αλέξανδρο να πάρει το Greek Horchata για να δοκιμάσω μια-δύο-τρεις ή τελοσπάντων δέκα γουλιές και από αυτό. Τελικά το παρήγγειλα και εγώ…. Δηλώνω fan της μαστίχας.

Skinos Mastiha Spirit Event

Τα cocktails ήταν πραγματικά φανταστικά: γεμάτη γεύση, μεθυστικά αρώματα, σερβιρισμένα από τους καλύτερες bartenders του κόσμου. Συγκεκριμένα, 11 καλεσμένοι bartenders* από τα 7 καλύτερα bars του κόσμου κουνούσαν τα shakers στους ρυθμούς της uphype μουσικής, προσέθεταν τα μυστικά υλικά τους και γέμιζαν ξανά και ξανά τα ποτήρια μας. Το αλκοόλ έρρεε άφθονα «προσκαλώντας» μας να μυηθούμε στην premium drinking εμπειρία, αλλά δεν μπορούσε να ανταγωνιστεί το κέφι που υπήρχε. Αυτό ήταν αξεπέραστο.

Skinos Mastiha Spirit Event

Για αυτό είχε φροντίσει, η ραδιοφωνική παραγωγός Λιάνα Μαστάθη από τον Voice 102,5 με τα τραγούδια του Dj Set να μας βάζουν μονίμως σε celebrational mood. Ο χορός δε σταματούσε, τα χέρια ενώνονταν και τα ποτά «βόλταραν» στην πίστα. Δεν έλειπε τίποτα από αυτό το rooftop. 

Λιάνα Μαστάθη από Voice 102,5
Λιάνα Μαστάθη από Voice 102,5
Πώς τα after work drinks γίνονται ακόμη πιο διασκεδαστικά

Όλα αυτά με το υπέροχο ατμοσφαιρικό φόντο της πιο ωραίας και παλιάς αθηναϊκής εικόνας. Της Ακρόπολης. Cheers σε νύχτες σαν αυτή... Ποιο θα είναι το επόμενο afterwork drink, δεν ξέρω, αλλά ανυπομονώ. Αν και ο πήχης πλέον είναι πολύ ψηλά.

Skinos Mastiha Spirit Event

*Μάθαμε περισσότερα για τους «μάγους» των cocktails, από τις συνεντεύξεις που έδωσαν στον «αέρα» του Voice 102,5.  

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ