Life in Athens

To Skinos Mastiha Spirit σας προσκαλεί στο μεγαλύτερο event του φετινού Athens Bar Show

Warm up dj set από τον VOICE 102,5 και τη Λιάνα Μαστάθη

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Athens Bar Show: Skinos Mastiha Spirit και VOICE 102,5 στο 360ο Cocktail Bar

To Skinos Mastiha Spirit σας προσκαλεί στο μεγαλύτερο event του φετινού Athens Bar Show με warm up dj set από τον VOICE 102,5

Ένα δροσερό κοκτέιλ με Skinos Mastiha Spirit ξεπροβάλλει από την μπάρα. Ο bartender προσθέτει τα μυστικά υλικά του και γεμίζει το ποτήρι. Η μυρωδιά του είναι μοναδική. Οι νύχτες στην πόλη έχουν celebrational mood και η διάθεση τόσο για καλοφτιαγμένα ποτά όσο και για αξεπέραστα πάρτι είναι κάτι παραπάνω από έντονη. Όλα είναι έτοιμα και το πάρτι ξεκινά!

Skinos Mastiha Spirit

Athens Bar Show 2023: Skinos Mastiha Spirit και VOICE 102,5 


Αυτό το event θα μείνει σίγουρα αξέχαστο και θα είναι το μεγαλύτερο του φετινού Athens Bar Show, της επιτυχημένης γιορτής του fine drinking. Καλεσμένοι 11 διακεκριμένοι bartenders από τα 7 καλύτερα μπαρ του κόσμου, από τις ΗΠΑ και το Μεξικό μέχρι το Ντουμπάι, καταλαμβάνουν την αθηναϊκή bartending σκηνή και παρουσιάζουν εμπνευσμένα cocktails με Skinos Mastiha Spirit, στο ατμοσφαιρικό roof του 360° Cocktail bar, την Τρίτη 7/11 στις 20:00, με θέα την Ακρόπολη και την πλατεία Μοναστηρακίου. Το warm up dj set θα γίνει από τον VOICE 102,5 και τη Λιάνα Μαστάθη που θα «κινεί» τον ρυθμό. Μέχρι την ημέρα του event συντονιστείτε στον VOICE 102,5 όπου καθημερινά οι προσκεκλημένοι bartenders θα μιλούν για το αγαπημένο τους Skinos cocktail και όχι μόνο. Eλάτε να γνωρίσουμε τους κορυφαίους bartenders του κόσμου και να ζήσουμε νύχτες που θα θυμόμαστε για πάντα!

Athens Bar Show 2023: Skinos Mastiha Spirit και VOICE 102,5
To Skinos Mastiha Spirit σας προσκαλεί στο μεγαλύτερο event του φετινού Athens Bar Show

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ