Θεματα

«Ντιζάιν ευφραίνει καρδίαν»

Κρασί, τυρί και design-3 αγάπες σε 2 μέρες

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
99914-199703.jpg

Το καλοκαίρι σηκώνει κρασάκι. Και δεν υπάρχει ιδανικότερο ταίρι για να συνοδέψει ένα καλό κρασί από ένα εξίσου εκλεκτό τυρί.

Την Πέμπτη 18 και την Παρασκευή 19 Ιουνίου στο SKOYMOKY, στο design shop που βρίσκεται στη σκιά της Ακρόπολης, θα φιλοξενηθεί μια πρωτότυπη εκδήλωση, που θα είναι οινογνωσία, γευσιγνωσία και έκθεση design μαζί.

n

Από τις 18.00 έως τις 23.00 οι φίλοι του κρασιού θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα δύο καινούργια, άκρως καλοκαιρινά κρασιά του οινοποιού Μεγαπάνου. Το «Λευκό» και το «Ερυθρό» είναι κρασιά ευχάριστα και οικονομικά, από χαρμάνι Ελληνικών και Γαλλικών ποικιλιών.

Οι cheese lovers πάλι, θα κατενθουσιαστούν με το φρέσκο αλειφώμενο τυρί της Πάνας, που παράγεται από εξειδικευμένους τυροκόμους και 100% πρόβειο ελληνικό γάλα. Το πολυβραβευμένο αυτό τυρί θα σερβίρεται σε 5 διαφορετικές γεύσεις στη νέα συλλογή επιτραπέζιων σκευών και αξεσουάρ κρασιού και φαγητού του SKOUMOKY.

n

Table runners, wine coolers, pick-nick bags από χειροποίητη τσόχα felt, δερμάτινα και τσόχινα wine rack για τον τοίχο, τυριέρες από κεραμικό και ξύλο και χαριτωμένα cheese cutters, είναι μερικά από τα αντικείμενα της νέας συλλογής που θα χαζέψουν οι φίλοι του design.

n

Και κάπως έτσι υπό τις μουσικές επιλογές του dj Jesus Tino Molina οι φίλοι του κρασιού, του τυριού και του design συναντιούνται σε δυο βραδιές που κανέναν δεν αφήνουν παραπονεμένο.

Λεμπέση 9, Ακρόπολη, 210 9249896

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ