Θεματα

Το πιο δροσερό καλοκαίρι είναι εδώ!

Τα αναψυκτικά Schweppes απογειώνουν την κάθε σου στιγμή!

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
99458-199231.jpg

Οι μέρες μεγαλώνουν κι ο καιρός μας τραβάει κάθε μέρα έξω. Είναι η εποχή που οι βόλτες στην πόλη γίνονται πιο όμορφες και μακριές. Μήπως ψάχνεις κι εσύ τον ιδανικό σύμμαχο σε αυτές τις ατέλειωτες καλοκαιρινές εξορμήσεις; Μην ανησυχείς, τον βρήκες! 

Τα αναψυκτικά της Schweppes έρχονται σε 5 καλοκαιρινές γεύσεις, για να σε συντροφεύσουν στις αναρίθμητες βόλτες σου. Τονωτικά και πρωτότυπα, σου ανεβάζουν τη διάθεση από την πρώτη κιόλας γουλιά.

Συνδυάζονται εύκολα ως mixers με το αγαπημένο σου ποτό, αλλά είναι το ίδιο απολαυστικά και μόνα τους. Ανάμεσα σε 5 απρόσμενα λαχταριστές προτάσεις, θα δυσκολευτείς να ανακαλύψεις τη δική σου αγαπημένη γεύση.

n

H Schweppes Bitter Lemon ισορροπεί ανάμεσα στις φρέσκιες, φρουτώδεις νότες λεμονιού και την πικρή επίγευση του αγαπημένου φρούτου, αναζωογονώντας τις αισθήσεις σου και χαρίζοντας μια αξεπέραστη αίσθηση δροσιάς.

H Schweppes Ginger Ale, ως γνήσια Αμερικανίδα, έχει έντονη και σπιρτόζα γεύση κι ανήκει στην οικογένεια της Schweppes από το 1870.

H Schweppes Soda Water είναι η «μαμά» όλων των αναψυκτικών, αφού γεννήθηκε πριν 232 χρόνια όταν ο Jacob Schweppe εμπνεύστηκε από την ικανότητα της φύσης να παράγει ανθρακούχα φυσικά νερά, για να δημιουργήσει τη δική του πρωτοποριακή μέθοδο προσθήκης ανθρακικού.

Τo Indian Tonic δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, αφού από το 1870 είναι το ιδανικό ταίρι των κοκτέιλ.

Τέλος το Schweppes με γεύση Mojito, είναι η ιδανική λύση για εσένα που λατρεύεις τα κοκτέιλ, αλλά θέλεις να τα απολαμβάνεις χωρίς απαραίτητα να καταλώνεις αλκοόλ. Με συνδυασμό αρωμάτων μέντας και lime, απογειώνει την κάθε σου στιγμή κι είναι αυτό που θες τα ζεστά καλοκαιρινά βράδια.

Βάλε στην τσάντα το δικό σου αγαπημένο αναψυκτικό Schweppes κι είσαι έτοιμος/ η να κατακτήσεις το καλοκαίρι!

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.