Hytra με Κρήτη και Γιώργο Στυλιανουδάκη
Το Φεστιβάλ Γεύσεων συνεχίζεται στον 6ο όροφο της Στέγης
Πριν ενάμιση μήνα περίπου, η Hytra ξεκίνησε ένα ταξίδι στην ελληνική ύπαιθρο. Στις διαδρομές αυτές γνωστοί σεφ από κάθε σημείο της Ελλάδας έρχονται στο εξαιρετικό εστιατόριο για ένα βράδυ, με τις αποσκευές τους γεμάτες από τα αρώματα, τις γεύσεις, τα προϊόντα και τα μυστικά του τόπου τους.
Το ωραίο αυτό ταξίδι συνεχίζεται και στις 28 Απριλίου μαγειρεύει στον 6ο όροφο της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών ο σεφ Γιώργος Στυλιανουδάκης από την Κρήτη. Ο ταλαντούχος σεφ, που έχει δουλέψει σε κάποια από τα καλύτερα εστιατόρια του κόσμου, θα μαγειρέψει με το δικό του μοναδικό τρόπο τα μυστικά της ιδιαίτερης πατρίδας του. Τα καλύτερα προϊόντα της κρητικής γης θα είναι στις αποσκευές του. Το μενού θα συνοδεύουν τα οργανικά κρασιά του Κτήματος Πατεριανάκη.
Να θυμίσουμε ότι συν τοις άλλοις πρόκειται και για μια εξαιρετική αφορμή για να δούμε από κοντά την ανανέωση του βραβευμένου εστιατορίου από τους Divercity Architects.
Λ. Συγγρού 107-109, 210 3316767
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πίσω από κάθε μεγάλο σεφ κρύβεται μια τρομερή μαμά!
Από σπιτικό φαγητό μέχρι θεϊκά burgers και αυθεντικό βιετναμέζικο
Το πιο out of the box στέκι στην Αργυρούπολη
Εδώ και τρεις δεκαετίες την βρίσκεις στην περιβόητη καντίνα της στην Αστόρια να φτιάχνει σουβλάκια και πίτα με γύρο
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Μενού - ωδή στα όσπρια και τα δημητριακά σε ένα εντυπωσιακό set μέσα στη φύση
Το trend του TikTok που δεν λέει να κοπάσει
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Έδεσμα-μετάβαση από την αποχή στην κραιπάλη και από τον Θάνατο στη Ζωή
Η Θεμιστοκλέους και τα πέριξ είναι ψαροπιάτσα από τις λίγες, αν κλείσεις τα μάτια θα δεις την παραλία!
Οπωσδήποτε την Πιτονοστιμιά, με αλάδωτη πίτα και πικάντικο κοτόπουλο ή μπριζολάκι
Οπωσδήποτε να δοκιμάσετε την αυθεντική σαρλότ, την πεντανόστιμη και ιδιαίτερη γαλλική τούρτα
Από ιταλική Colompa μέχρι τσουρέκι με αυγό… Murano
Το Μουσείο Κλωστοϋφαντουργίας Ερμούπολης αναβίωσε για 2 μέρες την παλιά ατμόσφαιρα των «μανάβικων»
Χειροποίητα γλυκά με βάση τη ζύμη τσουρεκιού
Βόλτα σε Κορυδαλλό και Πειραιά
Εκεί το γλυκό είναι οπτικά και γευστικά σαν έργο τέχνης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.