Είναι και κάτι Σάββατα που φωνάζουν πολύ τα αγγελούδια, τα πιάνει και μία υπερκινητικότητα και άντε να τα μαζέψεις. Από αγγελούδια γίνονται διαβολάκια. Μία ωραία λύση για να τα ηρεμήσεις, λοιπόν, είναι να περάσεις μία ευχάριστη μέρα το Σάββατο 2 Μαϊου στο εστιατόριο Grecotel Pallas Athena. Εσύ θα τρως λιχουδιές από τον πλούσιο μεσημεριανό μπουφέ ενώ τα παιδιά σου θα παίζουν στον παιχνιδότοπο με τα παιχνίδια της αλυσίδας καταστημάτων Imaginarium.
Extra tip για να περάσεις ακόμα καλύτερα είναι να επιλέξεις τη μεγάλη φωτεινή βεράντα με θέα τη νεοκλασσική πλατεiα Κοτζιά ή τον art-chic χώρο με τα εντυπωσιακά έργα τέχνης που δίνουν την αίσθηση μίας αληθινής gallery.
Info: Εστιατόριο Grecotel Pallas Athena, 1ος όροφος στην πλατεία Κοτζιά
Ώρα: 13:00 - 16:00
Τιμή ανά άτομο 22€. Για παιδιά 6-12 ετών ανά άτομο 12€. Για παιδιά έως 6 ετών ΔΩΡΕΑΝ
Πλατεία Κοτζιά, Αθήνα, Τηλ: 210 3250900
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Από σπιτικό φαγητό μέχρι θεϊκά burgers και αυθεντικό βιετναμέζικο
Το πιο out of the box στέκι στην Αργυρούπολη
Εδώ και τρεις δεκαετίες την βρίσκεις στην περιβόητη καντίνα της στην Αστόρια να φτιάχνει σουβλάκια και πίτα με γύρο
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Μενού - ωδή στα όσπρια και τα δημητριακά σε ένα εντυπωσιακό set μέσα στη φύση
Το trend του TikTok που δεν λέει να κοπάσει
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Έδεσμα-μετάβαση από την αποχή στην κραιπάλη και από τον Θάνατο στη Ζωή
Η Θεμιστοκλέους και τα πέριξ είναι ψαροπιάτσα από τις λίγες, αν κλείσεις τα μάτια θα δεις την παραλία!
Οπωσδήποτε την Πιτονοστιμιά, με αλάδωτη πίτα και πικάντικο κοτόπουλο ή μπριζολάκι
Οπωσδήποτε να δοκιμάσετε την αυθεντική σαρλότ, την πεντανόστιμη και ιδιαίτερη γαλλική τούρτα
Από ιταλική Colompa μέχρι τσουρέκι με αυγό… Murano
Το Μουσείο Κλωστοϋφαντουργίας Ερμούπολης αναβίωσε για 2 μέρες την παλιά ατμόσφαιρα των «μανάβικων»
Χειροποίητα γλυκά με βάση τη ζύμη τσουρεκιού
Βόλτα σε Κορυδαλλό και Πειραιά
Εκεί το γλυκό είναι οπτικά και γευστικά σαν έργο τέχνης
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.