- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Υλικά
6 μεγάλα ακτινίδια, ξεφλουδισμένα και κομμένα σε χοντρές ροδέλες (περίπου 2 εκ.)
1 φλιτζάνι μαύρη σοκολάτα (σπασμένη σε κομματάκια)
¼ του φλιτζανιού λάδι καρύδας
ξυλάκια για γλειφιτζούρια
Εκτέλεση
Αφού κόψουμε τα ακτινίδια σε ροδέλες, καρφώνουμε ένα ξυλάκι σε κάθε ροδέλα. Καλύπτουμε ένα δίσκο με χαρτί κουζίνας, απλώνουμε πάνω τα ξυλάκια με τα ακτινίδια και βάζουμε το δίσκο στην κατάψυξη για τουλάχιστον 4 ώρες.
Μέσα σε μια κατσαρόλα με νερό που βράζει, τοποθετούμε ένα γυάλινο μπολ και ρίχνουμε μέσα τη σοκολάτα και το λάδι καρύδας. Ανακατεύουμε με μια ξύλινη κουτάλα μέχρι να λιώσει καλά η σοκολάτα.
Βουτάμε ένα- ένα τα κατεψυγμένα ακτινίδια μέσα στη λιωμένη σοκολάτα. Αφήνουμε να κρυώσουν και καταβροχθίζουμε!
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Στο κέντρο, στα στενά, στις γειτονιές τρώμε αχτύπητα σουβλάκια
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.