Θεματα

Σοκολατένια ακτινίδια σε ξυλάκι

Νοστιμιά σε 5 λεπτά!

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
90329-182146.jpg

Υλικά

6 μεγάλα ακτινίδια, ξεφλουδισμένα και κομμένα σε χοντρές ροδέλες (περίπου 2 εκ.)

1 φλιτζάνι μαύρη σοκολάτα (σπασμένη σε κομματάκια)

¼ του φλιτζανιού λάδι καρύδας

ξυλάκια για γλειφιτζούρια

n

Εκτέλεση

Αφού κόψουμε τα ακτινίδια σε ροδέλες, καρφώνουμε ένα ξυλάκι σε κάθε ροδέλα. Καλύπτουμε ένα δίσκο με χαρτί κουζίνας, απλώνουμε πάνω τα ξυλάκια με τα ακτινίδια και βάζουμε το δίσκο στην κατάψυξη για τουλάχιστον 4 ώρες.

Μέσα σε μια κατσαρόλα με νερό που βράζει, τοποθετούμε ένα γυάλινο μπολ και ρίχνουμε μέσα τη σοκολάτα και το λάδι καρύδας. Ανακατεύουμε με μια ξύλινη κουτάλα μέχρι να λιώσει καλά η σοκολάτα.

Βουτάμε ένα- ένα τα κατεψυγμένα ακτινίδια μέσα στη λιωμένη σοκολάτα. Αφήνουμε να κρυώσουν και καταβροχθίζουμε!

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.