- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Το πιο ωραίο δώρο για όλο το χρόνο
Το τσίπουρο της Οικογένειας Αποστολάκη, στέκεται δίπλα σου κάθε στιγμή
Σκέφτεσαι τι δώρο να κάνεις τα Χριστούγεννα στους αγαπημένους σου; Σίγουρα υπάρχουν πολλές επιλογές: ρούχα, βιβλία, αντικείμενα, κοσμήματα κ.λ.π. Ένα όμως είναι το δώρο που θα το απολαύσετε όλοι μαζί. Το τσίπουρο της Οικογένειας Αποστολάκη, είναι αυτό που υποδεικνύει το αληθινό μήνυμα των Χριστουγέννων: να έρθεις ακόμη πιο κοντά με αυτούς που αγαπάς.
Το τσίπουρο Αποστολάκη είναι καθαρά οικογενειακή υπόθεση. Παράγεται στο Βόλο με σύγχρονα πρότυπα και ISO, από μία ελληνική οικογενειακή επιχείρηση, για αυτό και η αποκλειστικά φυσική απόσταξή του, γίνεται με τέχνη, υπομονή και εμπειρία δύο γενεών. Όσο για την εξαιρετική του ποιότητα, τα πλούσια αρώματά του, αλλά και την υπέροχη, ελαφριά του γεύση, ευθύνεται μια παλιά μυστική συνταγή, που αποκαλύπτεται με την πρώτη γουλιά.
Συνδυάζεται τέλεια με τους σπιτικούς μεζέδες σας, παίρνει ξεχωριστή θέση στο καθημερινό τραπέζι, ενώ στέκεται επάξια και ως επίσημο κέρασμα των καλεσμένων σας, για τις γιορτινές μέρες που έρχονται.
Αγαπημένα πρόσωπα γύρω από ένα στολισμένο τραπέζι, ωραίο φαγητό και το τσίπουρο Αποστολάκη να συνοδεύει μια ευχάριστη συζήτηση. Αυτή είναι η πιο ωραία Χριστουγεννιάτικη εικόνα.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Στο κέντρο, στα στενά, στις γειτονιές τρώμε αχτύπητα σουβλάκια
Εκλεκτά deli προϊόντα, βιολογικό κρέας, παραδοσιακά προϊόντα και πολλά ακόμα
Οπωσδήποτε να πάρετε τη φημισμένη χειροποίητη κοτόπιτα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.