18 νόστιμα στέκια σε Παλαιό Φάληρο και Νέα Σμύρνη

Κάβα Μελέτης: Εδώ θα φτιάξεις το τέλειο καλάθι δώρου όλο τον χρόνο!

Η ιστορική κάβα της Νέας Σμύρνης

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κάβα Μελέτης
Κάβα Μελέτης
Κάβα Μελέτης
Κάβα Μελέτης

Στην Κάβα Μελέτης, στη Νέα Σμύρνη, θα βρεις εκατοντάδες ετικέτες κρασιού, premium ποτά και εκλεκτά deli

Η Κάβα Μελέτης είναι ιστορικό κατάστηµα της Νέας Σµύρνης µε αφετηρία το 1969, ως παράρτηµα χονδρικής εταιρείας. Από το 1981 µπήκε στη λιανική και έκανε τη διαφορά για τα εκλεκτά labels και τις γνώσεις που έφεραν οι ιδιοκτήτες από τα ταξίδια τους στο εξωτερικό (Γαλλία, Ρωσία, Σκωτία κ.ά.) αλλά και για το µεράκι να µας µυήσουν σε ποιοτικά ποτά. Τα τελευταία 5 χρόνια µε το ίδιο µεράκι έχει αναλάβει η τρίτη γενιά, η Μαίρη Μελέτη, που έχει εµπλουτίσει τις γνώσεις της µε σεµινάρια γευσιγνωσίας και διαρκές ψάξιµο στον τοµέα του ποτού.

Στην κάβα θα βρεις περίπου 400 ετικέτες από ελληνικούς και διεθνείς αµπελώνες και 350 labels από γνωστά και σπάνια spirits. Θα βρεις ακόµα εκλεκτά deli συνοδευτικά ποτού, όπως σοκολατάκια, κριτσίνια, τσάτνεϊ και µαρµελάδες από εκλεκτούς παραγωγούς. Το pairing ποτού και συνοδευτικού είναι σοβαρή ειδίκευση της κάβας. Γι’ αυτό όλον τον χρόνο θα δηµιουργήσεις µε την καθοδήγηση των ανθρώπων της ιδιαίτερα καλάθια (ή θα διαλέξεις από τις έτοιµες συνθέσεις), µε φιάλες, ταιριαστές νοστιµιές, ακόµα και τα σωστά ποτήρια! Τέλειοι συνδυασµοί για εταιρικά ή προσωπικά δώρα. Στον minimal χώρο της κάβας, που κυριαρχεί το γήινο στοιχείο, διοργανώνονται συχνά events γευσιγνωσίας, οπότε κάνε follow στα Social για να µην τα χάσεις!

Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα Σάββατο 09:00-15:00 & 18:00-10:00, Κυριακές µόνο στις επίσηµες εορταστικές. Delivery Wolt & Efood ή τηλεφωνικά.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου