18 νόστιμα στέκια σε Παλαιό Φάληρο και Νέα Σμύρνη

Baklavas: Αυθεντικά πολίτικα γλυκά που µένουν αξέχαστα!

Ένας αληθινός παράδεισος για όσους αγαπούν τα γλυκά!

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Baklavas
Baklavas
Baklavas
Baklavas

Baklavas: τέλειος μπακλαβάς σε Παλαιό Φάληρο και Σύνταγμα

Τραγανό φύλλο, ζουµερή γέµιση, ένα αγαπηµένο κρατς στο στόµα και αυτή η υπέροχη γευστική αίσθηση που σαν κάτι να σε λιγώνει κι εσύ να µη θες να σταµατήσεις, να θες να φας όλο το κουτί! Ποιος δεν αγάπησε τον µπακλαβά; Κανείς. Και σίγουρα, όσοι έχουν περάσει από τα καταστήµατα Baklavas, σε Παλαιό Φάληρο και στην Ερµού, τον λαχταρούν και επιστρέφουν ξανά και ξανά.

Στο Baklavas θα βρείτε αυθεντικές συνταγές από την Πόλη, ποικιλίες µπακλαβά µε απίθανες γεύσεις, αγαπηµένα σιροπιαστά και άλλα παραδοσιακά εδέσµατα µε άρωµα Ανατολής. Με το που µπαίνεις στο κατάστηµα, σε συνεπαίρνουν οι ονειρικές µυρωδιές από το φρέσκο βούτυρο και το χειροποίητο φύλλο ζύµης και στη συνέχεια θα πρέπει να µπεις στην πολύ δύσκολη διαδικασία τι να πρωτοδιαλέξεις. Μπακλαβά µε καρύδι, µε αµύγδαλο ή µε φιστίκι; Μήπως µπακλαβά σοµπιγιέτ, σοκολάτα, ντούρουµ ή havoc; Κι αν πάλι τα θες όλα µονοµιάς, µπορείς να επιλέξεις µπακλαβά mix!

Και µαζί µε αυτά, υπέροχοι πολίτικοι κουραµπιέδες, µαστιχωτά τσουρέκια σαν αυτά που µας έχουνε µείνει απ’ όταν ήµασταν παιδιά, βασιλόπιτα βεβαίως-βεβαίως λόγω των ηµερών, ζουµερό κανταΐφι, κιφέλ, φλωρεντίνες, λουκουµάκια, µπισκότα, ένας αληθινός παράδεισος για όσους αγαπούν τα γλυκά!

Όλα αυτά φτιαγµένα µε αυθεντικές συνταγές, από τεχνίτες που κάνουν µε µεράκι και αγάπη χρόνια αυτή τη δουλειά, πάντα µε τις καλύτερες, προσεκτικά διαλεγµένες πρώτες ύλες, για να υπάρχει αυτό το αποτέλεσµα που έχουµε αγαπήσει!

Αγ. Αλεξάνδρου 5, Παλαιό Φάληρο, Εµπορικό Κέντρο Φλοίσβου, 2109840733
Ερµού & Νίκης 10, Σύνταγµα, 2103213959
www.mpaklavas.gr

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου