18 νόστιμα στέκια σε Παλαιό Φάληρο και Νέα Σμύρνη

Μπαρμπουνάκι δια χειρός Παπαϊωάννου: Τα καλύτερα της θάλασσας στις καλύτερες τιµές

Φοβερές γεύσεις, πολύ καλές τιµές, άριστη φιλοξενία

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μπαρμπουνάκι δια χειρός Παπαϊωάννου
Μπαρμπουνάκι δια χειρός Παπαϊωάννου
Μπαρμπουνάκι δια χειρός Παπαϊωάννου
Μπαρμπουνάκι δια χειρός Παπαϊωάννου

Μπαρμπουνάκι δια χειρός Παπαϊωάννου: αυθεντική ψαροφαγία σε προσιτή τιµή

Μεγάλη ποικιλία από φρέσκα ψάρια και θαλασσινά, ανάλογα µε την ηµέρα και την εποχή, µε φιλοσοφία που µας έκανε να το αγαπήσουµε: αυθεντική ψαροφαγία σε προσιτή τιµή. Αυτό είναι τα εστιατόρια Μπαρµπουνάκι διά χειρός Παπαϊωάννου, ποιότητα, φοβερές γεύσεις, πολύ καλές τιµές, άριστη φιλοξενία.

Το µενού, το οποίο επιµελείται ο executive chef, Γιώργος Παπαϊωάννου, έχει όλα τα νόστιµα της θάλασσας, αλλά ποιος δεν θα βάλει και µια σαλάτα στο τραπέζι του; Όλες οι επιλογές εξαιρετικές, απόλυτα ταιριαστές µε την ψαροφαγία, όπως χόρτα εποχής, ποικιλία βραστών λαχανικών, αλλά και η σαλάτα Παπαϊωάννου µε ρόκα, µαρούλι, γαλλική σαλάτα, αποφλοιωµένη ντοµάτα, ελιές, καρότο, αγγούρι, πιπεριές τουρσί, άνηθο, φρέσκο κρεµµύδι και λαδόξυδο.

Μην προσπεράσετε τα ορεκτικά, σαν την ταραµοσαλάτα, τη φάβα, τη σκορδαλιά, και εστιάστε στον κυρίως λόγο για τον οποίο ήρθατε: για τα καλά της θάλασσας. Πολλά και λαχταριστά και για όλα τα γούστα. Θα βρείτε κάποιες προτάσεις σε ωµά, όπως ταρτάρ τόνου, µαρινάτα και παστά (χέλι φιλέτο, πέστροφα, σκουµπρί, λαβράκι κ.λπ.), όστρακα, µαγειρευτά, όπως µπακαλιάρο και γαύρο αχνιστό, µύδια και γαρίδες σαγανάκι, ψαρόσουπα βελουτέ, θαλασσινά, φρέσκα ψάρια (σαρδέλα, κουτσοµούρα, µπαρµπούνι, σολοµός, µπακαλιάρος – ρωτήστε και για το ψάρι ηµέρας), αλλά και θεϊκά ζυµαρικά, όπως τα κριθαρότα µε γαρίδες, µε καραβίδες, µε µύδια και άλλα πολλά.

Όπως είπαµε σε άριστες τιµές και σε ένα χώρο που θα σας θυµίσει εκείνη την ψαροταβέρνα που σας έµεινε αξέχαστη σε κάποιο νησί, για τις γεύσεις της και για τη φιλοξενία των ανθρώπων της.

Extra tip: Εκτός από τη Νέα Σµύρνη, θα το βρείτε και σε Νέα Ερυθραία, Χαλάνδρι, Κολωνάκι, Μητροπόλεως και Γλυφάδα. 

www.barbounaki.gr

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου