18 νόστιμα στέκια σε Παλαιό Φάληρο και Νέα Σμύρνη

Zeas Pizza: Από το 1973 αυθεντική καναδέζικη πίτσα και χειροποίητες νοστιµιές

Μία πιτσαρία γνωστή για τη χειροποίητη ζύµη και την υπέροχη σάλτσα µε µυστική συνταγή!

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Zeas Pizza
Zeas Pizza
Zeas Pizza
Zeas Pizza

Zeas Pizza: η αγαπημένη πίτσα της Νέας Σμύρνης τα τελευταία 50 χρόνια

Εάν είσαι λάτρης της πίτσας, τότε γνωρίζεις τη Zeas στη Νέα Σµύρνη, τη φηµισµένη πιτσαρία εδώ και 50 χρόνια. Είναι γνωστή για τη χειροποίητη ζύµη και την υπέροχη σάλτσα µε µυστική συνταγή! Προσφέρει πίτσα σε αυθεντικό καναδέζικο στιλ που είναι αφράτη και πλούσια γεµάτη σε κάθε µπουκιά Παρασκευάζεται από έµπειρους τεχνίτες και η διαδικασία είναι ιεροτελεστία που περνάει από γενιά σε γενιά. Το ίδιο και η έµφαση στα ποιοτικά υλικά, τα οποία προµηθεύονται µόνο από εκλεκτούς παραγωγούς. Θα γευτείς ακόµα υπέροχες µακαρονάδες «απλές», «φούρνου» και οπωσδήποτε θαλασσινών. Να δοκιµάσεις το κριθαρότο γαρίδας µε σάλτσα φρέσκιας ντοµάτας και βασιλικό.

Μην παραλείψεις να παραγγείλεις και ένα ζουµερό California Burger από τα grills µε 200 γρ. κιµά Black Angus, καραµελωµένα κρεµµύδια, φρέσκια ντοµάτα, µαρούλι, µπέικον, cheddar και σος BBQ µε Jack Daniel’s. Οι νοστιµότατες µπρουσκέτες, αλλά και το ψωµάκι που θα συνοδεύσει τις ολόφρεσκες σαλάτες είναι ζυµωµένα µε τα χεράκια τους! Ό,τι κι αν τραβάει η όρεξή σου, κάνε λίγο χώρο και για επιδόρπιο! Ένα Choco Calzone θα το πάρεις οπωσδήποτε.

Όλα αυτά θα τα απολαύσεις σε έναν καλαίσθητο χώρο που ανακαινίστηκε πρόσφατα, αλλά και στον άνετο εξωτερικό περίγυρο ή στον δικό σου χώρο µέσω online παραγγελίας από το site τους, καθηµερινά 12.00-00.00.

www.zeaspizza.gr

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου