18 νόστιμα στέκια σε Παλαιό Φάληρο και Νέα Σμύρνη

Cafenomy: Απολαυστικός καφές και κουζίνα µε τα πιο νόστιµα

Ένα από τα αγαπημένα στέκια της Νέας Σμύρνης

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Cafenomy
Cafenomy
Cafenomy
Cafenomy

Στο Cafenomy, στη Νέα Σμύρνη, για υπέροχο καφέ και νόστιμα πιάτα

Ένα πολύ ιδιαίτερο καφέ, που έχει αποκτήσει φανατικούς φίλους στα δύο χρόνια της λειτουργίας του, σε ένα από τα πιο κεντρικά σηµεία της Νέας Σµύρνης, στην Ελευθερίου Βενιζέλου. Για την ακρίβεια, δεν είναι µόνο ένα καφέ, καθώς το όνοµά του βγαίνει από τη σύνθεση των λέξεων coffee και gastronomy, µε την κουζίνα του να έχει έναν επίσης πρωταγωνιστικό ρόλο.

Στο Cafenomy, µε τους πρόσχαρους και φιλόξενους ανθρώπους, θα απολαύσετε εξαιρετικό Ultima καφέ, ενώ προσφέρεται και µία premium ποικιλία από την Κόστα Ρίκα, αποτέλεσµα µιας απολύτως natural επεξεργασίας. Θα βρείτε, επίσης, ροφήµατα σοκολάτας σε ποικιλία γεύσεων, αλλά και αγαπηµένα ελληνικά αναψυκτικά χωρίς συντηρητικά.

Στα της κουζίνας, να ξέρετε ότι εδώ δεν υπάρχει τίποτα τυποποιηµένο, τίποτα κατεψυγµένο και τα πάντα είναι αυστηρά και µόνο ηµέρας, φτιαγµένα από τα καλύτερα και πιο φρέσκα υλικά. Το χειροποίητο κλαµπ σάντουιτς µε πατάτες baby είναι πραγµατικά λαχταριστό, τα τοστ είναι πεντανόστιµα και χορταστικά, αλλά και ξακουστά για τις µεγάλες προζυµένιες φέτες ψωµιού, ενώ δεν λείπουν οι τορτίγιες και τα γενναιόδωρα σάντουιτς.

Κι ακόµη, διάφορες µπάρες (και χωρίς ζάχαρη), muffins και κάποιο εξαιρετικό γλυκό που εναλλάσσεται κάθε εβδοµάδα, αλλά είναι πάντα υπέροχο – µπορεί να είναι ένα κέικ καρότου, ένα red velvet, µια σοκολατόπιτα. Όλα αυτά τα ωραία µπορείτε να τα έχετε και στο γραφείο ή το σπίτι µέσα από τις γνωστές πλατφόρµες delivery.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου