18 νόστιμα στέκια σε Παλαιό Φάληρο και Νέα Σμύρνη

Healthix: Το brunch & lunch στέκι για healthy kickers

Υπέροχος καφές, υγιεινό brunch και lunch, γλυκά χωρίς ζάχαρη

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Healthix
Healthix
Healthix
Healthix
  • Ελευθερίου Βενιζέλου 207
  • 2109319251
  • Healthix

Healthix: το υγιεινό (και νόστιμο!) στέκι της Νέας Σμύρνης

Αν νιώθεις ότι ήρθε η ώρα για πιο healthy τρόπο ζωής, τότε το Healthix είναι στέκι σου. Σε αυτό τον γεµάτο χρώµα µοντέρνο χώρο, θα απολαύσεις µοναδικό brunch και lunch που θα λατρέψεις. Δοκίµασε εξαιρετικά smoothies µε φρέσκα υλικά και χειροποίητα overnight oats – σίγουρα το cheesecake µε γάλα αµυγδάλου, γιαούρτι, βύσσινο, βρώµη, µαρµελάδα κόκκινων φρούτων, digestive και µούρα.

Από τα bowls, το brunch bowl είναι σούπερ νόστιµο, µε 2 αυγά ποσέ, αβοκάντο, ντοµατίνια, γλυκοπατάτα, πολύσπορο ψωµί και maple syrup. Μπορείς ακόµα να φτιάξεις το δικό σου σύµφωνα µε τις διατροφικές σου προτιµήσεις. Στο µενού θα βρεις, επίσης, και θρεπτικές σούπες, ιδανικές για τα lunch breaks του χειµώνα.

Εάν προτιµάς κάτι περισσότερο σε σνακ, έχεις επιλογή ανάµεσα σε νόστιµες τορτίγιες µε φοβερούς συνδυασµούς, όπως το salmon wrap µε καπνιστό σολοµό, παντζάρι, φαγόπυρο, cottage, αγγούρι και ρόκα. Εάν, πάλι, είσαι του γλυκού αλλά όχι της ζάχαρης, θα βρεις άπειρες επιλογές σε χειροποίητα µπισκότα, µπάρες και energy balls. Σίγουρα να δοκιµάσεις και από τα γλυκά-γλυκά, όπως τη φανταστική τάρτα σοκολάτας, που επίσης δεν περιέχουν ίχνος ζάχαρης.

Εδώ όλα τα βούτυρα καρπών είναι χειροποίητα και παράγονται κατόπιν παραγγελίας από εξειδικευµένο εργαστήρι. Ο καφές είναι εκλεκτό χαρµάνι από την Ασία και τη Νότια Αµερική και αν δεν είσαι του καφέ θα βρεις ποικιλία τσαγιών, ανάµεσά τους και Kombucha, το διάσηµο ζυµωµένο οργανικό ρόφηµα µε τις detox ιδιότητες. Εάν είσαι κάπου κοντά στη Νέα Σµύρνη θα απολαύσεις και delivery µέσω E-food και Wolt.

  • Ελευθερίου Βενιζέλου 207
  • 2109319251
  • Healthix

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου