18 νόστιμα στέκια σε Παλαιό Φάληρο και Νέα Σμύρνη

Belle Vue: Γνήσια πολίτικη βασιλόπιτα από το 1975

Και πολλά ακόμη φανταστικά γλυκά με συνταγές από την Πόλη!

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Belle Vue
Belle Vue
Belle Vue
Belle Vue

Στο Belle Vue, στη Νέα Σμύρνη, θα βρεις παραδοσιακά γλυκά από την Πόλη

Το Belle Vue είναι από τα παλαιότερα ζαχαροπλαστεία, µε ιστορία από το 1975. Από τότε µέχρι σήµερα που έχει αναλάβει η δεύτερη γενιά, οι συνέταιροι Σταύρος Λαµπρινίδης και Κωνσταντίνος Δρέκος, συνεχίζει να είναι συνυφασµένο µε την εξαιρετική ποιότητα και τις άριστες µεθόδους παραγωγής.

Με µνήµες και συνταγές από την Πόλη στο Belle Vue δηµιουργούν παραδοσιακά γλυκά µε µεράκι. Μια και πάµε ολοταχώς για τη νέα χρονιά, εκεί θα βρεις εκλεκτή βασιλόπιτα. Όχι κέικ, αλλά αυθεντική πολίτικη, ένα τσουρέκι από εκείνα τα αφράτα, τα βουτυρένια και µαστιχωτά, που δεν θυµίζουν τίποτα από αυτά του εµπορίου. 

Δεν θα φύγεις χωρίς να πάρεις και άλλες αυθεντικές µικρασιάτικες δηµιουργίες. Σίγουρα καζάν ντιπί, το κρεµώδες γλυκό που παρασκευάζεται µε 100% βουβαλίσιο γάλα και το κάνουν τέλειο! Θα γευτείς όµως και εξίσου φανταστικό, αιρετικό ταούκ κιοκσού, µε βάση το γάλα και το κοτόπουλο, αλλά και µερακλίδικο εκµέκ µε καϊµάκι και αυτό µε γνήσιο βουβαλίσιο γάλα. Για δίπλες και µελοµακάρονα µε γνήσιο µέλι και για κουραµπιέδες, δεν το συζητάµε! Θα πάρεις και θα µας θυµηθείς. Το ίδιο και για τους χριστουγεννιάτικους κορµούς µε σοκολάτα ή κάστανο. 

Να δοκιµάσεις και ψωµάκι από 20 εκλεκτές χειροποίητες επιλογές, παρακαλώ!

Μπες στο site και στα social για να µάθεις περισσότερα και συνάντησέ το από κοντά Δευτέρα µε Σάββατο από τις 06:30 έως τις 22:00 και Κυριακή από τις 08:00 το πρωί. 

www.bellevue.gr 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου